17 Şubat 2017 Cuma

TATİLİN GELDİYSE HAYDİ JOLLY

 
 
Tatilcilerin yol arkadaşı, gezginlerin daimi başlangıç noktası Jolly Tur  bugün tatil severlerin desteğiyle sektörün trendlerini belirleyen, başarıları tur şirketlerin başında gelen önemli bir isimdir.
 
İnternet üzerinden rezervasyon yapabileceğiniz güvenli şirketlerden bir tanesi olduğu gibi müşteri hizmetleri seviyesi konusunda da çok iyi bir seviyededir.
 
 
 
 
 
Jolly tur ile  ilk tanışmamız  12 sene önce Kapadokya seyahatimizle ile başlamıştı. Biz eşimle yurt dışı seyahati   yerine muazzam güzelliği ile insanı büyüleyen Kapadokyayı seçmiştik. İyiki de öyle yapmışız. Kaliteli otel seçimi , ilgili personeli  ve güler yüzlü harika bir tur rehberi ile bizim için unutulmaz bir tatil  olmuştu. Jolly Tura buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim.  Bu çok keyifli   tatil fırsatları için  sayfaya   mutlaka bir göz atın derim.
 
 
 
 
Jolly Tur' un en çok hoşuma giden hizmetlerinden biri de bu otobüs seferleri.  Zengin ikramı ve konforlu otobüsleri ile otelinize kadar ulaşım imkanınız da var.
 
 
 
 
 
 Çok fazla otel ve tur imkanı dışında bence Jolly Tur 'un en cazip fırsatlarından biri de şüphesiz gemi turları. Yunan adalarından Karayiplere , Kübadan Akdenize , Norveçten Kanarya adalarına ...Sizin de benim gibi böyle bir hayaliniz varsa erken rezervasyon ile bu fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Keyifli , mutlu tatiller  :)


 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder