13 Temmuz 2013 Cumartesi

İKİ SİYAH ŞORT

Ayvalığa gelmeden kısa bir süre önce Naza siyah likralı kumaştan çok pratik bir şort dikmiştim.Kalan parçayı da dün kendime değerlendirip diz üstünde şort yaptım.Çok kısa şortları pek tercih etmediğim için boyunu biraz uzun tuttum.





Resimlerde pek belli olmamış ama Nazın şortunda olduğu gibi paçalarını DUBLE PAÇA yaptım.Her iki şortun ayrıntılı dikim aşamaları için buraya bakabilirsiniz.









Üst siyah puantiyeli bluz ise Antalya cumartesi sosyete pazarından.

SEVGİLER :)


25 yorum:

  1. Çok şık güzel günlerde kullanın :).

    YanıtlaSil
  2. her zamanki gibi çok hoş ve çok pratiksin Yasemincim.İleride marka yüzü olursanız ana kız hiç şaşırmam herşeyi inanımaz yakıştırıyorsun .

    YanıtlaSil
  3. İyiki bir kızınız var yani o olmasa resimlerinizde ne koyardınız acaba çok merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NECLA HANIM , EĞER İSMİNİZ BUYSA TABİİ

      bu sayfa bir dikiş blogu bakın blog adresime YASEMİNİN DİKTİKLERİ. Kendime diktiğim gibi kızımada dikiyorum tabii bu yüzden

      kızımın resimlerini koyuyorum .Tek sebebi bu ama siz rahatsız oluyorsanız siteme girmezseniz olur biter .SEVGİLER :)

      Sil
  4. Yasemin Hanım bir şey sormak istiyorum. Penye için kaç numara iğne kullanıyorsunuz ? Bu arada bu tarz insanlara bence hiç cevap vermeyin. Başarınızı kıskanıyorlar. Kendileri hiç bir işe yaramadıkları için. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60 ya da 70 numara kullanıyorum Aycan hanım .Jarse iğnesiyle de dikiyorum çoğu zaman pek farketmiyor :)

      Sil
    2. Ağır ,eleştiriyi aşan yorumlar gelmediği sürece her türlü yorumu yayınlıyorum ama şu son 2 aydır gelen yorumların haddi hesabı yok dikişten soğudum resmen :(

      Sil
    3. Olur mu öyle şey Yasemin Hanım. Onların amacıda bu zaten. Kıskançlıktan oluyor bunlar. Zaten kale alınmalarını isteselerdi foto ve isim yayınlarlardı bence takmayın kafanıza.

      Sil
  5. Yasemin hanım diktiklerinize bayıldım analı kızlı iyi günlerde kullanın. AA bu arada meyve veren ağaç taşlanır imiş .Lütfen gülüp geçin :)))

    YanıtlaSil
  6. Way way anne kız uyumu ha !! :) Yakıştırmışsınız kızlar güle güle giyinin süslenin :P

    YanıtlaSil
  7. Necla hanım sen gel o yorumları bana yapsana.. Sanane istediğini koyar.. Git sen kendi işine bak blog bizim değil mi istediğimizi yazar çizeriz istediğimiz resmi koyarız.. Sende ne moralini bozuyorsun Yasemincim demek ki zirvedesin ki kıskanılıyorsun.. Ne yazık ki çoğu arkadaşım bu durumdan şikayetçi açıkçası savclığa vermek lazım onlar uğraşsın siz ne uğraşıyorsunuz ki.. Elleinize sağlık herşeyi ile harikasıınız sizde kızınızda maaşallah size.. kıskananlar çatlasıııııın :) Necla hanım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ceyda hanıma kesinlikle katılıyorum umarım bu densizler biraz da olsa sizden birşeyler öğreniyorlardır Necla hanım eminim evde sıkıntıdna patlayan hiç bir halttan anlamayan kompleksi hatunun tekisin.

      Sil
  8. Eskiden olsa uğraşırdım ama şimdi tek yapabildiğim şey tavrımı bozmadan cevap vermek :(

    YanıtlaSil
  9. siz uğraşmayın zaten savcılığa verin onlar uğraşsın :)

    YanıtlaSil
  10. Yasemincim hasta bir ruh... Türkiye'de çok var maaslesef. İş güç bilmeyince bilenler başaranlar kıskanılıyor. İnsanın canını sıkıp, kafasını meşgul etmesi lazım, vaktinden harcaması lazım, kafasının çalışması lazım bir şeyler üretebilmek için değil mi ama... kıskanıp moral bozucu yorumlar yazacağına biraz hayra vakit ayırıp, kendisindeki kabiliyetleri keşfedip öne çıkarsa daha iyi olur aslında. Hem kendine hem de etrafına faydası dokunur insanın değil mi? Kıskançlık duyguları insandaki kabiliyetleride köreltir ne yazık ki!

    Kıskançlık haset ateşin herşeyi yakıp bitirmesi gibi insanın hem dünyasını hem ahiretini bitiriyor ne yazık ki.
    Size sabırlar diliyorum. Allah kolaylık versin. Dikiş zaten yorucu bir hobi bir de bu tür hissiyata sahip insanlar daha da yorucu... iş bu kadar yormaz.

    Hiç önemseme senin sahibin onun cezasını verir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel yazmışsınız yine Saadet abla bu yazının üzerine başka bir şey denmez artık.Çok öpüyorum sizi :)

      Sil
  11. şortlar çok kullanışlı ve şık olmuş bence, ellerine sağlık. bu arada, ne çok işi gücü, uğraşacak birşeyi olmayan insan var ya!!

    YanıtlaSil
  12. Yasemin merhaba, insanlar yerinde olmak isteyip de olamayınca böyle saldırgan tutum içine giriyorlar. Benle ilgili abuk yorum yapanlar eminim ki benim gibi olmak için can atıyorlar diye düşünüyorum. Senin durumunda da aynı şey geçerli. Ne yazık ki bazı insanlar pozitif, gülen, hayattan zevk alan hayata dört elle sarılan insanlardan nefret ediyorlar. Çünkü kendileri fesat, beceriksiz ve içi geçmiş tipler :) Onları da anlamak lazım :))

    YanıtlaSil
  13. Yasemin hanım anlatımlı dikişlerinizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  14. Uzun maksi etekleri nasıl diktiğinizi anlatır mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimden geldiği kadar bir çok dikiş çalışmamı resimli olarak anlatmaya çalışıyorum Antalyaya döner dönmez ilk fırsatta bir maksi etek dikip anlatıcam Banu hanım sizin için :))

      Sil