18 Ocak 2013 Cuma

İKİ BEYAZ


Ne zamandır Naza bir şeyler dikemiyordum .Geçenlerde kendime diktiğim BEYAZ KÜRK YELEĞİN kalan parçasından kızıma da bir yelek diktim.


Astarı yine beyaz satenden.Ama bir daha yelek dikersem içine astar olarak yine kendi peluş kumaşından koyucam.O zaman çok daha sıcak tutacak .)




Annemden aldığım bu melek alçıları sarı parlak ahşap boyasıyla boyadım.Annem ahşap boyamada ve dekupaj da çok iyidir.Ayrıca inanılmaz yağlı boya tabloları yapar.

Ama itiraf edeyim çocukla biraz zor oldu bunları boyamak yalnız inanılmaz zevkli.  Bu arada bu melekleri bugün bir arkadaşıma ev hediyesi olarak götürüyorum.

47 yorum:

  1. ana-kız uyum içinde :) ne şanslı prenses ya çok marfetli annesi var :)

    YanıtlaSil
  2. analı kızlı beyaz çok güzel olmuş,ne kadar güzel , elinizden geliyor,çok güzel şeyler üretiyorsunuz.hobi odanız olsagerek fotodaki,çok hoş
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet dikiş odam :) çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Güle güle giysin NAz da annesiye bir örnek :) Boyamalarda güzel olmuş ve böyle el yapımı hediyeleri seviyorum, kendin uğraşarak hediye etmenin yeri ayrı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende çok seviyorum kendim yaptığım şeyleri hediye etmeyi :)

      Sil
  4. Ana-kız yeleklerinizi güle güle kullanın:=)

    YanıtlaSil
  5. oooo maşallahhhh...anası kızından guzelll:)) kızı anasından guzelll...bayıldım yeleklere yasemıncımmm

    YanıtlaSil
  6. Anne-kız çok şekersiniz;)eline sağlık hepsi süper olmuş:)

    YanıtlaSil
  7. maşallah ne tatlı kızınız var.benim de iki kızım var.bide bloğum var tabi.vakit nasıl geçip gidiyor anlamıyorum.leopar desenli çantanıza bayıldım.malesef benim böyle becerilerim yok.dikip yapanları görünce de çok hevesleniyorum.elinize emeğinize sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. kürkleriniz yine çok güzel olmuş, diğerleri gibi. baya diktin di mi bu tarz yeleklerden. ben zor oluyor dedikleri için hiç bulaşamıyorum öyle heryer tüy oluyormuş falan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok diktim ama temiz çalıştıktan sonra hiç sorun yok.Ben dikerken çok zevk alıyorum :)

      Sil
  9. On parmağında on marifet diye buna denir süpersiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Çok teşekkür ederim Nur hanım :))

      Sil
  10. çok yakısmıs beyazlar size :) güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallahh Hikmet hanım :)) Çok teşekkür ederim

      Sil
  11. ayyyyyyyyyy ne tatlısınız siz yaaa!!!! nazar değmesin diyeyim yine maaşallah! kürklü projelerine bayılıyorum zaten, ama meleklerin de çok güzelmiş şans getirsinler güzel kuzuna ve sana:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meliscim çok teşekkür ederim ,çok öpüyorum seni :))

      Sil
  12. YASEMİNCİĞİM NE ZAMANDIR BLOG DA GÖRÜNMÜYORUM BELKİ FARK ETMİŞSİNDİR.güzel yorumlarını okuyorum canım annemdeydim yeni döndüm başıma bişey geldi de onu anlatacağım..bakırköy pazarından 3 4 parça kumaş aldım kızıma elbise dikimi ile başlayayım dedim ama makinam beni deli etti inanırmısın 4 kere yumruk attım:)) elim hala acıyor..ve aklıma ilk gelen isim sen oldun yasemin yasemin ona yazmam gerek..benim makınamın markası elmas pek duyulmus değil singer aldırmadı satıcı bana bu mak motoru sanayı tıpı sınger gıbı nazık değil diye acaba dedim benı kandırdımı? tabi 15 yıllık mak bahsedıyorum taa o zaman 300 tl almıştım neyse canım yağlamadığım aklıma geldi ama onu yağlamayı bırak gormek bile istemiyorum az daha camdan asagı atacaktım:))acaba dedim yasemıncığım süreklı dıkıyor onun makınası da boyle huysuzluklar yapıyormmu yoksa benım kı artık bozuldu mu bir ılik açmadı abartmıyorum beliki 50 kere kopan ipini taktım...neyse hala çok sinirliyim senin de basını agrıttım. sırada eşime kızıma kendıme kase aldım sırada beklıyorlar ama mak dan midem bulanıyor:)))yelekleriniz harika hafta sonu kumas sordum 15 dedı metresıne pahalı geldı vazgectım..canım ellerıne sağlık öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semacım çok geçmiş olsun.Keşke o parayı verene kadar daha tanınmış bir marka alsaydın.Artık singerin makineleri sanayi tiplerinden farksız üretiliyor.Zaten sen seri üretim yapmıyorsun dimi :) Biliyorsun ben singer aldım tam 1.5 sene oldu hemde en basit modelini almıstım o kalın çantaları bile dikiyorum çok şükür daha bir huysuzluk yapmadı :) Makineni camdan atmadan önce istersen bir yağla olmadı servise bir göster .Bir sorunu yoksa çalışır zaten yada yeni bir makine en kestirme yol .)) Yeni dikeceklerinizide merak ettim kolay gelsin :))

      Sil
  13. YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜN MAŞALLAH :) ELLERİNE SAGLIK 2 NİZDEDE GERCEKTEN HOŞ DURMUŞ.SAGLIKLA GİYİN :)

    YanıtlaSil
  14. Siz insanda birşeyler üretmeye isteği uyandırıyorsunuz Yasemin hanım .Yeleklerinize bayıldım ,yaz için neler dikeceksiniz şimdiden çok merak ediyorum .sevgilerimle

    YanıtlaSil
  15. yasemincim ellerine sağlık çok begendim bende kürk yeleğimi bitirdim gördünmü bilmiyorum blogumda ekledim elimde kızıma çıkacak kadar kumaş kaldı onada dikicem en kısa zamanda inşallah inşallah melek biblolara herzaman bayılırım renkleride güzel olmuş iyi günlerde kullanılsın.

    YanıtlaSil
  16. Yelekler ikinize de çok yakışmış:) Sıcacık da tutar şimdi onlar :)Eline sağlık Yasemin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet inanılmaz sıcak tutuyor bu yelekler o yüzden elim hep bu kumaşlara gidiyor ceren :))

      Sil
  17. Ah ne tatlı olmuş o minnoş öyle :) Çok seviyorum anne kız benzer kıyafetlerle olunca. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  18. şirin şeyler anne kız maşallahınız var cnm çok yakışmış ellerine sağlık.melekler de çok şirin arkadasın çok beğenecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok beğendi arkadaşım da :)) çok teşekkür ederim :))

      Sil
  19. yasemin hanım çok güzel olmuş güle güle giyin kızınızla beraber eee ne diyelim allah kızınıza diktiğiniz bu yeleği torununuza da giydirmeyi nasip etsin bayağı bir gelecek oldu ama ne diyelim gelecek elbet bir gün gelecek:)))

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar, blogunuzu yeni keşfettim.Takipcinizim. Kızınıza ve size kocaman bir MAŞALLAH.Ellerinize sağlık yelekler harika olmuş.Sevgiler.(Bende beklerim)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tabii gelirimm :))

      Sil
  21. blogunuzu inceledim
    çantalar nefis
    zevk ve yetenek birleşmiş sizde
    ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Tülay hanım :))

      Sil