30 Mart 2013 Cumartesi

CANLI YAYIN GÜNÜ



 29 mart cuma günü hayatımın en güzel ve en eğlenceli günlerinden biriydi diyebilirim.İnanılmaz keyif aldım ,program ne zaman bitti onu bile anlamadım.Derya hanım zaten çok sıcak ve ilgiliydi.Nazla da ayrı bir ilgilendi  zaten.Bir daki yayına Nazla beraber çıkmayı planlıyoruz.Ama tarih kesin değil.


 Kıyafetlerimi önceden planladığım gibi kendi diktiklerimden seçtim.Saçımı,makyajımı da kendim yaptım.



Stüdyo,dekor herşey çok güzeldi.Ama içerisi ışık ve spotlardan dolayı çok sıcaktı.Zatan normaldede pembe olan yanaklarım iyice kızardı :)))







                                                      Nazda en az benim kadar eğlendi.







                  Ekranda en az 10 kilo fazla göstermişim.Ne yazık ki plazmaların azizliğine bende uğradım..Kendimi görünce biraz hayrete düştüm ne yalan söyleyeyim :)))





Sigara böreği sarmada çok başarılıydım ama :)))  Gülmekten gözümden yaş geldi.En son hatırladığım gülmekten yerlere yatan  kameramanlar ve stüdyodaki çalışanlardı.


Tüm yorgunluğumuza ve koşuşturmamıza değdi diyebilirim.Bu arada çantalarımın bir çoğunu Derya hanım satın aldı.Bir sonraki program için çok daha farklı  çantalar tasarlayıp kendisinin de istediği gibi canlı yayında uygulamalı olarak göstericem.Bir iki dergiden röportaj için mail aldım ama ne yazık ki İstanbul da kalış süremi daha fazla uzatamıyorum .Antalya ya döner dönmez video linklerini blogumda paylaşıcam.Tekrar mail ve yorumlarıyla destek veren herkese çok ama çokkkkk teşekkür ederim.Hepinizi çok öpüyorum :))))

69 yorum:

  1. Yasemin hanım tek kelime: harikasınız:) tebrikler!

    YanıtlaSil
  2. canlı yayında bir harikaydınız tebrikler. :)

    YanıtlaSil
  3. Cuma günü internetten izleyecektim programı, olmadı. Sabahtan akşama kadar programda bulunmayan saçma salak toplantılarla helak olduk. Resmen akşama kadar havanda su dövdük ama aslında ortaya iş de çıkaramadık:) Keşke bir yolunu bulup arada internete girebilseymişim:) Gerçi çok stresli ve ağır atmosferli, zor bir gündü. Biri beni arada derede Derya Baykal'ın programını izlerken görseydi ne derdi bilemiyeceğim:) Gidip şimdi bi aranayım, belki bulurum programını. Çünkü çantaları merak ediyorum. Tekrar tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. cok harikaydin canim cok svcn ve sicakkanlisin valla.ne yalan diyim eyvahhh yanaklari iyice kizardi diye dusundum bir ara bende. Kilo dersen evet fotolarindan daha kiloku ciktin.fakat herkea bilio buni ekrandab kaynaklandigini kizinda kaldiydi aklin.sonradan.getirmisler pek e ii olmus

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naz zaten stüdyodaydı orda zaten bir yanlış anlama oldu :) çok teşekkür ederim diğer yorumunuz için :)

      Sil
  5. süper masallah sıze aman nazar degmesın beklıyorum yıne dıgerınıde :D

    YanıtlaSil
  6. tebrikler canım
    ben okurken bile eğlendim
    haberim olsa izlerdim

    YanıtlaSil
  7. ayy harikaydınız bayıldım size

    YanıtlaSil
  8. Bulduuum bulduuum:) İzledim. Diğer konuğun şallarını atladım, sana baktım. Onlar da pek güzele benziyor. Sanırım programı bir daha izleyeceğim. Tekrar tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Harikasınız,malesef osaat dersim olduğu için izleyemedim ama o güzel fotoğrafları görünce izlemiş gibi oldum.Derya Baykal'ı yıllardır takip ediyorum ve son dönemde siz gibi yetenekli hanımlara programına davet etme projesini ayakta alkışlıyorum.Tekrar tebrik ederim .

    YanıtlaSil
  10. programı izleyemedim ama fotograflar harika :)

    YanıtlaSil
  11. programı izledim aklının kızında kaldığı çok belliydi.Sürekli düşünceli bir halin vardı.Sigara böreği için bişey söylemek istemiyorum:)))Çok eğlenceliydi.Sizi de canlı canlı görmüş olduk.Bir dahaki programı merakla bekliyorum canım tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sigara böreği değil gülşahcım migara böregi derya hanımın dediği gibi :))

      Sil
  12. Yayını izledim, çok iyiydiniz, tebrikler.Blogtan, önceden sizi tanıdığım için ekranda daha büyük sempatiyle izledim :)

    YanıtlaSil
  13. tebrik ediyorum canım başarılarının devamını diliyorum çok güzel görünüyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  14. annesiiiiiiiiii derya baykal ın bağırışını duyar gibiyim,ah anneciğim ben sana sigara böreğini böylemi öğrettim :(((((

    YanıtlaSil
  15. çok çok tebrik ediyorum başarılarınızın devamı gelsin inşallah

    YanıtlaSil
  16. programı seyrettim Yasemincim.çok güzel ve sıcak bir yayın oldu. Derya hanımın sana ve seninle diyaloğu daha güzeldi bunu diğer konuklarda bariz bitsede gitsek gibiydi ama ikiniz ekranda güzel bir ikili olmuştunuz.senin açından heyecan ve Naz ile ilgili tedirginlik yansıyordu.bir dahakinde acemilik çıkmış oldu:)))çantalarında süper görünüyordu.benim sana ilettiğim bir yorum Derya hanım tarafından da iletildi bence en kısa zamanda kendi markan ile aksesuarlar oluştur. emeğine sağlık.inan seyrederken yanımda birileri olsa "bak bolg arkadaşım" diyip gururlanmak vardı.çok da şirin çıkmıştın canım hiç kuruntu yapma gayet doğal ve içtendi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet en kısa zamanda kendi ismini taşıyan logolar yaptırcam program öncesi biraz sıkımtı oldu.Ayrıca güzel yorumunuza çok teşekkür ederim

      Sil
  17. Tebrik ederim.başarının daim olmasını diliyorum.fotoğraflar çok güzel

    YanıtlaSil
  18. izleyemedim ama eminim harikasındır canım linkleri yayımlayınca bakarım
    fotolar çok eğlenceli duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok eğlenceliydi gerçekten :)) az önce verdim linkleri

      Sil
  19. HARİKAYDIN GÜZEL KIZIM TEBRİK EDİYORUM:)))DERYA BAYKAL HANIM EFENDİYİ YILLARDIR İZLERİM DÜN Bİ AYRI
    İZLEDİM...İZLERKENKİ HALİM ÇOK KOMİKTİ...AAAAA BİZİM YASEMİNNNN HEMEN KIZLAR ARANDI...ONLARDAN SES ANNEEE O KİM BENDE BİZİM YASEMİN İŞTE...ÇOK HOŞTUN YAPTIĞIN İŞLER SÜPER... HELEDE O DERYA BENİM ÇANTAYA GÖZ DİKTİ...ÇOK KIZDIM O AN...SEVGİLER BAŞARILAR YAVRUM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yazdıklarınızla çok mutlu oldum çok öpüyorum sizi :))

      Sil
  20. Ben izleyebildim programı.Dersim yoktu şansıma:) Çok tatlıydın gerçekten.Sanırım Derya hanım siyah çantanı aldı.Çok beğenmişti zaten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya hanım siyah ve leopar clutch la birde büyük Marilyn Monroe aldı.Gerisinide set çalışanları :))

      Sil
  21. Çok güzel bir fırsat bu. İzleyemediğime üzüldüm valla netten bulup izleyeceğim en yakın zamanda harika çıkmışsınız nazla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ama ben ekrandaki görüntümden pek memnun kalmadım 100 kilo gibi çıkmışım :))

      Sil
  22. Tekrar tebrik ederim canım. Ben iş yerinde tüm işlerimi program saatine göre ayarlamayı başardım;) Progran saatinde kanalın web sayfasından canlı izledim, çaktırmadan kulaklıkla:))) Çok iyiydin onu söyleyeyim.Bir sonraki programı iple çekiyorum :) Tekrar tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  23. Programı izledim. Harikaydın canım. Hele börekleri sarışın:) Tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh o börekler gece rüyama bile girdi artık :))

      Sil
  24. tebrik ederim .Çalıştığım için programı izleyemedim.Yolun açık olsun

    YanıtlaSil
  25. valla süper olmuş, sayenizde kamera arkasınıda gördük:))) mamalara nasıldırmışlar hiç bişey kalmamiş afiyet olsun, sizde çok harıka görünüyorsunuz kızınızda öyle Allah bagişlasın, bundan sonrakı projelerinizi takıp edicez kısmetse sevgiler....

    YanıtlaSil
  26. fotolar süper inşallah güzel yerlerde güzel işleriniz olur gerçi bu başarı ve beceriyle zaten olur.:)

    YanıtlaSil
  27. bende programı izledim çok güzel ve özeldi zaten derya baykal büyük ayrıcalık bende çantalarınızı çok beğendim size nasıl ulaşa bilirim başarılar.

    YanıtlaSil
  28. çok güzeldi size ve çantalara nasıl ulaşa bilirim. başarılarınızın devamını dilerim:)

    YanıtlaSil
  29. ben de izleyemedim ama eminim çok güzel geçtiğine...zaten resimlerden de belli.tebrik ederim cnm sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dediğim gibi bir sonraki postta linkler var .Teşekkür ederim :)

      Sil
  30. Canım şimdi izledim çok tatlısın ya.
    bire bir tanışma fırsatımız oldu bu program sayesinde. Çok memnun oldum. Ayrıca ekran kilolu gösterse de gerçekte ince, fıstık gibi hatunsun :) Derya Baykal bile gözlerine bakamadı nazar değmesin diye :)
    Ayrıca çantalar da harika görünüyor.
    Yarışmaya çok güldüm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım Aslıcım çok sağol :)) ah birde resmimiz silinmeseydi çok daha güzel olacaktı :(((

      Sil
  31. fotoğraflar çok güzel görünüyor,eğlendiğiniz her halinizden belli.programa siz mi başvurdunuz yoksa onlar mı sizi buldular?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kısa bir süre önce ben başvurmuştum.

      Sil
  32. Çok güzel bir gün olmuş gerçekten sizin için :) yayını izleyemedim ama eve geldiğimde hemen netten baktım videolara :) gerçekten güzel bir yayın olmuş :) başarılarınızın devamını diliyorum :)

    YanıtlaSil
  33. tebrikler sevgili yasemin tvde izledim sizi..çok tatlıydınız.. çantalarını canlı canlı gördük ama yapımını da anlatabilseydin...blogda anlatıyorsun olsunn.. kızaran yanakların ve sigara böreklerin koparttı zatenn.. :))) güzel bir yayındı ...

    YanıtlaSil
  34. malesef izleyemedim ikizlerden dolayı ama fotolardan çok güzel geçtiği belli.sevgiler...

    YanıtlaSil
  35. aaaaaaaa tebrikler, çok heyecan verici olmalı, seyretmek isterdim bende......

    YanıtlaSil
  36. Ben sigara böreği sarma yarışmanızı izlemiştim,çantalarınızın tanıtımına yetişememiştim.Ama şimdi izledim çok tatlısınız.Tebrikler,başarılarınızın devamını dilerim. Gül Göktuna

    YanıtlaSil