1 Nisan 2013 Pazartesi

LEOPAR MAKSİ ETEK

Maksi leopar eteğimi geçen haftalarda dikmiştim aslında ama bugün  hava sıcaklığı Antalya da 25 dereceyi gösterince tiril tiril giyip hemen çıkıverdim sokağa.Ayrıntıları bu yazımda bulabilirsiniz.


   Kışın çok fazla etek,elbise giymeyi  fazla tercih etmesemde yaz aylarında bu tarz etekleri çok sık giyerim.Bu eteğin kalıbını daha önce çok severek giydiğim eski bir eteğimin ölçülerini baz alarak diktim.Kumaşı kloş kestim ve tabiki herzamanki gibi jarse leopar kullandım.Belinde kemer,fermuar yok kumaş çok esnek olduğu için kalın kemer bantlardan kullandım.Etek uçlarını kıvırmadım bile kesip öyle bıraktım bu hali çok daha güzel oldu .


Gece diktiğim için resimler çok bulanık çıktı bir  başka  sefere  dikim aşamalarını merak edenler için  daha ayrıntılı olarak yayınlarım .Zaten çok kolay bir etek oldu.Beni sürekli siyah ve leopar  giydiğim için eleştirenler kusura bakmasın.Giyim tarzı insan karakteri gibidir, onu değiştirmek biraz zordur.Kilo kompleksi gibi bir sorunum yok ama renkli giyinmeyi sevmiyorum  ve kendime yakıştıramıyorum,mutsuz oluyorum.Sanki üzerimdeki başkasının kıyafetiymiş gibi hissediyorum.Gelen eleştirilere de cevap verirken de  kimseyi kırmak
istemediğim için çok dikkatli cevap vermeye çalışıyorum .Hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmm....



24 yorum:

  1. Öncelikle Derya Baykal'ın programında muhteşemdiniz. Tanıdıklarıma haber verdim. Cümletten televizyonun içine düştük. Tebrik ederim. Başarınız, saygınız, kaliteniz, mütevaziliğiniz herşeyinizle dört dörtlük bir insansınız. Ne mutlu sevenlerinize gurur kaynağı olduğunuz için. Başarılarınızın devamını dilerim. Maksi etek delisi bir insan olarak eteğinize çarpıldım. Çok güzel olmuş. 6 parça mı? yoksa kloş mu? kestiniz. Beli lastikli mi? aydınlatırsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda hanım çok gururlandım yazdıklarınızla gerçekten çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın bazI bilgileri atlamışım onları az önce tekrar ekledim postuma.Etek kloş kesim parçalı değil.Beli kalın kemer lastikli.SEVGİLER :))

      Sil
  2. Yasemincim yine çok şık olmuşsun, eline sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Çok şık durmuş üzerinde bana da şart bu yaz böyle bir etek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok pratik bir etek zaten .Hemencecik dikersin Nur sen :))

      Sil
  4. Hala izleyemedim ya :( ama eminim çok eğlencelidir. İlk fırsatta izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. yasemin programı kaçırdım malum iş güç... ama en kısa zamanda youtube den izleyeceğim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogda paylaştım linkleri Funda .buradan bakabilirsin :))

      Sil
  6. Programı izledim. Gerçekten çok hoş görünüyordunuz. Tebrikler.. Yüz akıyla çıktınız.
    Bu eteği daha önce ki postlarda mankeninizin üzerinde görmüştüm. Sizin üzerinizde daha da güzel görünüyor.
    Beni bu tarz eteklerde en çok etek baskısı korkutuyor. Güle güle kullanın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Selda hanım :)) Etek baskısı bu etekde de biraz sorun oldu jarse çok inceydi bende kesip öylecene bıraktım aksi halde etek uçları biraz dalgalancak gibiydi.

      Sil
  7. leopar sarısınlara daha cok yakısıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırsam evet :)) özellikle içinde kahve tonları barındıran desenler :)

      Sil
  8. Yasemin hanım çok güzel olmuş güle güle giy, çok yakışmış maşaAllah. :) Programı internetten ben de izledim çok harikaydın başarılar diliyorum. Hayırlı geceler! :)

    YanıtlaSil
  9. harika olmuş !! dış mekan fotoğraflar da çok güzel.
    Yasemin Hanım, size leopar desenleri çok yakışıyor, herkese bu kadar çok yakışmaz . insanlar ne giymekten hoşlanıyorsa onu giymeliler bence de.
    sağlıkla giyin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim eksik olmayın :)

      Sil
  10. programı yeni izleme fırsatım oldu, ben olsam heyecanlanırdım. ama sen çok rahatsın, heyecanlanmamışsın, umarım ilk fırsatta çantaların yapımı için de katılırsın. etek de çok yakışmış, güle güle giy..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk dakikalarda çok heyecanlandım ama sonra rahatladım özellikle Derya hanımın kucağıma yattığı andan sonra :)

      Sil
  11. tatlım çok harika görünüyorsun. etek üstüne cuk oturmuş, "ben Yasemininim" diyor resmen. :) bayıldım :)

    YanıtlaSil
  12. Sağol canım benim :)) Beğenmene sevindim Aslıcım .

    YanıtlaSil
  13. vallahi yasemincim bence çok yakışıyor siyah ve leopar sana.hatta öyleki senden gördükçe elim siyah kumaşlara ve kıyafetlere gitmeye başladı buaralar.normalde renkli gyinmeyi çok severim

    YanıtlaSil