3 Temmuz 2013 Çarşamba

PUANTİYE VE SİYAH

Yine çok severek diktiğim uzun eteklerden biri.Yalnız bu sefer kumaşım az olduğu için kloş kesemedim.Bel oyuntusu verip eteği aşağıya doğru  kumaşım yettiği kadar indirdim.Çan etek kalıbında diyebiliriz aslında .Etek uçlarını da daha önceden diktiğim jarse maksi eteklerde olduğu gibi kesip bıraktım,herhangi bir dikiş yok.Beline de sadece bir lastik geçirdim .Kumaş buzzy denilen jarseyi anımsatan likralı bir kumaş.Ama yaz için çok ideal inanılmaz rahat ettim içinde.




Kumaşın kendinden renk geçişleri var.Özellikle siyah kısmını aşağıya getirdim.




Yine kendi diktiğim siyah kolsuz bluzla tamamladım.Sanırım ilk bakışta biraz renklerin bütünlüğünden dolayı elbise havası veriyor.Aslında istediğim tam olarak buydu :)



SEVGİLER :)



32 yorum:

  1. gerçekten elbise havası vermiş, güle güle giy canım

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan...

    YanıtlaSil
  3. Alakası bile yok. üstelik çok terbiyesizce buluyorum yorumunuzu . keşke isminizi verseydinizde size adınızla hitap edebilseydik. ama bilmemekde bir kayıp değil. Laçini de yakinen takip etmekteyim ve aralarında koca bir uçurum var. nerelerini benzetip çakma dediğinizi anlamadım.
    Yasemincim kusura bakma adına konuşuyorum ama ben yapılan hiç bir haksızlığa göz yumamam.
    bu şahsın yaptığı terbiyesizliğe de lütfen sen cevap bile verme. eminim seni seven insanlar senin adına çok güzel cevap verecek.
    Adı zaten lazım olmayan adsız kınıyorum sizi....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. artık cevap vermek zorunda hissettim çünkü belki buna benzer otuz yorum daha bırakılmış belki aynı şahıs belki değil.Birde yorumları yayınlamayınca onlarada yorum bırakıyor sıkı bir takipçim yanii :))

      Sil
  4. Yasemin bayiliyorum sana yaa.masaallah dikip dikip giyiyosun caliskansin caliskaaan.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkür ederim pratik kısa süreli, dikişler yaptığım için vakit ayırabiliyorum birde dikiş aşkı :)

      Sil
  5. Laçin kimdir nerede yaşar bilmem. anladığım kadarıyla dikiş diken bir blogger.
    Adını vermekten aciz bir yorumcunun kalkıpta Laçin denilen bayanı buraya taşıması hem Yasemin'e ne hem de Laçin'e yapılmış bir terbiyesizliktir. Karaktersiz insanlar her zaman ortalığı karıştırmayı severler.
    isimsiz şahsiyet! Senin elinden gelen birşeyler varsa göster görelim. Çirkeflikle değil de becerilenle ismin anılır en azından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aslıcım .Ne yazık ki durum bu ..

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim.

      Sil
  7. tatlım sen hiç takılma bunlara çok güzel olmuş iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Yasemincim renk geçişi gerçekten de çok güzel olmuş, iyi ki de siyah kısmı aşağı tarafa getirmişsin. Ellerine sağlık canım. Tatil de yaramış bu arada, zaten güzeldin daha bir güzelleşmişsin :)

    Densizlere bakma sen, senin tarzın belli, dikişlerin belli.. Zaman zaman geç okusam da ben bayılıyorum senin postlarını okumaya. Beğenmeyen izlemesin..

    İyi tatiller canım :))


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Semracım ne yazı ki insan sinir oluyor her ne kadar takılmamak gerekirse güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Yasemin hanım. Eteği çok begendim.elinize sağlık. Kombininizde çok hoş olmuş. Siz bu densizlere takılmayın.işinize gücünüze bakın.zaten onların amacıda sizin sinirinizi bozmak.onları sevindirmeyin. Allaha emanet olun.

    YanıtlaSil
  10. ayy ne dengesiz insanlar varya hiç işleri yok besbelli....aman neyse böyleleri hep var hayatta... öncelikle eteğinin kumaşı gerçekten çok güzelmiş...senin tarzında bu zaten siyahlar ve temel parçaların var bence stilinde istikrar sahibi olanlardansın..çok şıksın tam günlük tarz güle güle kullan diktiklerini....

    YanıtlaSil
  11. BAZI İNSANLAR NE KADAR KISKANÇ VE TERBİYESİZ SIKIYORSA İSMİYLE VE RESMİYLE YORUM YAPSIN YASEMİCİM.BİZ SENİ DESTEKLİYORUZ VE YAPTIKLARINI BEĞYENİYORUZ SEN ÜRETEN BİR İNSANSIN BENCE SENİ KENDİNE ÖRNEK ALSIN SAÇMA SAPAN KONUŞACAĞINA ELLERİNE SAĞLIK HEPSİÇOK GÜZEL OLMUŞ KENDİNE İYİ BAK.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar çok üstüme geliyorlar ki yorumlarda artık yayınlamak zorunda kaldım cevap vermekten bile çok rahatsızım aslında :( çok öpüyorum Nazan hanım sevgilerr :)

      Sil
  12. Sevgili yasemin tv de gördüğümden beri seni hayranlıkla izliyorum yaptığın işleri ve yapım aşamalarını gizlemeden paylaşıyorsun internette tasarımların her yerde karşımızda gençsin güzelsin başarılısın tanınmayada başladın tabiki böyle insanlarda çıkacak karşına adını bile yazmaya cesareti olmayanları dikkate bile alma gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır:)) Allaha emanet ol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Hürriyet hanım sevgiler :)

      Sil
  13. Bir degil birden fazla yani :( kesinlikle haketmiyorsunuz.Ureten, deger yaratan ornek bir bayansiniz.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba canım,
    Fotoğraflarda elbise gibi durmuş, eteğin çok güzel renk geçişleri de çok güzel olmuş. Ellerine sağlık...Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  15. merhabaaa , bloglovınden takıp etmeye basladım sızı :))) tarzınızı cok sevdım :) saclarınız sahaneee..veee dıkıs hastası olarak peısnızdeyım..emegınıze saglık sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim her zaman beklerim :)

      Sil
  16. Aaa Yasemin Hanım size yapılan yukarıdaki aptal yorumun aynısını dün bir başka takip ettiğim blogda yorum yazarken gördüm. Hatta ne olduğunu anlamadım ama alaylı bir dille aynen laçin filan dediği için tuhafıma gitti. Şimdi bağlantısını kurdum. Tamı tamına aynı kelimelerle yorum yazmış.. Ben de hatta blog sahibine söyleyecektim tuhaf bir yorum gelmiş size farketmediniz mi diye. Sonradan dedim ki belki arkadaşıdır böyle lakayit yazıyor..
    Ben hangi blog ona bir bakıp size söyliyim tekrar..
    Demek ki aynı hasta şahsiyet..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muhtemelen olabilir :(( TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE ...

      Sil