23 Eylül 2013 Pazartesi

BAYKUMAŞLA KIŞ HAZIRLIKLARI VE POP ART KUMAŞLAR




Kışlık dikiş hazırlıklarına başladım artık .Baykumaşın  gönderdiği pamuklu kadife ve eşofman kumaşlarıyla bir kaç parça bir şeyler biçtim.Kendime lacivert ev içi  bir lacivert kadife takım Nazada haki yeşili kalın bir eşofman kumaşıyla kapüşonlu alt üst hazırladım.



Her yerde askeri ve havacılık logolarının olduğu aplikeler  arıyorum. Kızımın eşofman takımını orjinal bir şeylerle süsleyip farklı bir şey olsun istiyorum.



İki farklı desen bir kaç metre pop art kumaş aldım .Sol taraftakinden yatak odasına kocaman bir pano yapıp diğer pul desenli pembe ağırlıklı desenli kumaştan da yeni doğum yapmış bir arkadaşıma orjinal bir çanta dikicem.



Naz çok şükür ki ilk gününden itibaren kreşe çok çabuk alıştı ve beni hiç aramadı.İlk başlarda biraz endişelenmiştim ama şimdi çok rahatım :)Uzun zamandır sokakta tek başıma yürümemiştim  bazen yürürken elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum o kadar çok alışmışım ki kocaman çanta ,çocuk arabası ,ıslak mendillerle yollarda cebelleşmeye :)




Bu çarşamba yani 25 eylül sabah 10 da Özgür Zorlunun sunduğu Gün bizimle başlar programının konuğu olarak VTV  de olacağım.Bir kaç saat önce programın sunucusuyla  konuştuk son bir değişiklik yoktu , güzel olur inşallah :))


21 yorum:

  1. Sevgili Yasemin daha önce bir blogda daha yazmıştım sanada yazmak istiyorum BAYKUMAŞ sponsorluk kriterlerini neye göre belirliyor çok iyi biloglara da sponsorluk veriyor blogunda hiç bir şey olmayan bu işten anlamayan insanlarada ve herkese aynı kumaşları göndermiş herkesde bir baykumaş sloganı tuğçe hanım bence daha çok seçici olmalı ve sen gerçekten tüm işlerde olduğu gibi gerçekten hakkını veriyorsun programında hayırlı olsun sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok blog takip ediyorum ama yorum yazmaya üşeniyordum. Bunu görünce kendimi tutamadım. Ben Yasemin Hanım'a da bayılıyorum diğer tüm emek verenlere de. Kendi adıma herkesten birşeyler öğreniyorum, özeniyorum, kendim de üretiyorum, başkalarını da özendiriyorum. Rahatsız olduğunuz çok açık da sebebini çözemiyor insan. Bir tarafı yüceltirken diğer tarafı yermek, yapılanı kötülemek, emeği küçümsemek... Bu platformlar paylaşım için zaten. Siz paylaşırsınız beğenen takdir eder, yapar. Beğenmeyen de hiç bakmaz bile. Siz de bu kadar sıkmayın canınızı, o iş bilmez gördüklerinizi takip etmeyin, olsun bitsin.
      Programınız da hayırlı olsun yasemin hanım, darısı daha büyük başarılara olsun, sevgiler.

      Sil
    2. teşekkür ederim Elçin sen zaten çok güzel dile getirmişsin üstüne bir şey demeye gerek yok :))

      Sil
  2. Reyhan hanım niye bu kadar rahatsız oldunuz öncelikle onu anlayamadım baykumaş sonuçta yeni bir firma ve tabi ki
    reklamını yapmak için farklı blog ve sitelere sponsorluk verecek .Eminimki Tuğçe hanım kime sponsorluk verip
    vermeyeceğini ,kriterlerini neye göre belirleyeceğini biliyordur bunun hakkında konuşmaya bile gerek yok diye
    düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bencede konusmaya bıle gerek yok cunku bu gonderıyı yapmıs ınsanlara ayıp etmek demektır.Yanı kalıtelı blog sahıbı olmayanlar bu gonderıyı haketmıyor mu? Bence cekememezlık olmus bırazcık kusura bakmayın ama...Tanıtım ıcın ve bu kumasları alıp kabul eden ınsanlar ıcın cok ıyı bır fırsat bu.Sagolsun varolsun Baykumas :)

      Sil
  3. kadife kumaşa bayıldım rengi bi harika (askeri logolardan bulamazsan sana gönderebilirim)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadifeye ben de bittim , çok incesin İrem teşekkür ederim bulamazsam sana blogdan iremmm logoları gönder diye seslenirim :))

      Sil
  4. ben bayılırım ama kadifeye hele rengi ne güzeldir öyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dışı kadife içide pamuklu harika bir kumaş :))

      Sil
  5. Yasemin kadifenin rengi ne öyle :) Bayıldım bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitince hemen yayınla çok merak ediyorum kolay gelsin, program için de şimdiden başarılar :)

      Sil
    2. çok teşekkür ederim bitsin az bir işi kaldı .))

      Sil
  6. Yasemin hanım ben de aynen öyle hissediyorum 22 senedir o kadar alışmışım ki! :)) hatta bir organım eksik gibi geliyor yanımda olmadıklarında annelik böyle bir şey işte yavrularınızın her biri birer uzvunuz gibi! :)) Naza da hayırlı olsun bakalım ilk eğitim hayatı, başarılar diliyorum.. Kız çocukları daha kolay alışıyor. Meryem'i daha ilk gün almaya gittiğimde biraz daha kalacağını söylemişti .:)). Erkek çocukları benimkilerde dahil annelerine yapışıp kalıyorlar günlerce ne hikmetse... Bu gün kreşte gördüm, çok acıdım.. iki erkek çocuğu nasıl içini çeke çeke ağlıyor annelerini bırakmak istemiyorlardı. Kendi oğullarım geldi aklıma. :(

    Kışlıklar ve özellikle kadife şahane! Baykumaşın kumaşları gerçekten kaliteli duruyor ve desenleri de güzel. İstanbul'da olmasam bende sipariş verirdim. Artık zeytinburnu kumaşçılarını keşfetmeye başladım yavaş yavaş! :) kolay gelsin, bol ve keyifli dikişler olsun. Allah'a emanet olunuz!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Saadet hanım :)) sizde çok şanslısınız ama kumaş cennetinde yaşıyorsunuz :)

      Sil
  7. Hayirli olsun programin Yasemincim rahat bi sekilde gecirirsin insallah.İzleyemesemde burdan bakarim.Kadife takimin bayagi carpici olacaga benziyo simdiden :) gule gule sicak sicak giy canim :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Kadife harika rengine bittim :)

    YanıtlaSil
  9. Bende sizin gibi hissetmiştim oğlum ilk kreşe başladığında. Ama ben 2 ay uğraşmıştım alışması için. Bitmiş hallerini çok merak ediyorum. Programda başarılar. İzlemeye çalışıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki ay mı baya ugraşmışsınız , neyseki biz sorunsuz atlattık . Sevgiler :))

      Sil
  10. blogunuzu yeni kesfettim po part kumaşı görünce. banada bekliyorum bye

    YanıtlaSil