6 Eylül 2013 Cuma

DİKİLENLER , BİÇİLENLER VE AKLIMDAKİLER

Geçen sene diktiğim çantalardan  kalan  siyah ve zebra desenli tay tüyü kumaşlardan kışlık  kapaklı bir portföy hazırlıyorum. Hem şık hem de  günlük  bir çanta  olacak.



Baykumaş tan gelen bu ince simli kalın penye kumaştan da uzun kollu bir bluz dikiyorum.Kumaşa bayıldım zaten firmanın  kumaşları çok güzel ,makinede rahat dikiliyor ,toplama ve esneme gibi bir sorunla karşılaşmadım.



Ve yine baykumaşın yumuşacık penyeleriyle Naza bir iki tayt biçtim.Elimdeki aplikelerle taytlar biraz neşelensin  istedim.Penye kumaşları şimdiye dek  aldığım penyelerle  kıyaslanamayacak kadar  güzel ve kaliteli.Siteden sipariş verirseniz bu penyeleri es geçmeyin derim.



Uzun zamandır  burda dergisi almıyordum .Bana hitap eden modelleri dergide bulmakta oldukça zor..Ama ağustos sayısında bulunan bu deri cekete bayıldım.Abartı kabarık kollar tam benlik.Kalıbını gece çıkardım vinleks deri kumaş bulur bulmaz hemen dikicem.




Naz ne yazık ki Ayvalıktan geldiğimizden beri hastalığını atlatamadı.Yüksek ateşle mücadele ediyoruz kaç gündür.Bu hafta kreşe biraz ara verdik.Hafta sonu biraz dinleneyim hafta başı yine burdayım :)

                                                  MUTLU HAFTA SONLARI


             

18 yorum:

  1. kuzucuğuma çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin..kumaşlar ve çanta çok şık.iyi günlerde kullanın.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. hepsi çok güzel görünüyor bir an önce üzerinde görmek istiyorum bluz ve çantayı çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  3. Yerim ben onu. Nazer değmesin tabi. Ceket harbiden güzelmiş. Kolaygelsin

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben hiç dayanamıyorum bu yavruların hastalığına. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik olmayın Saadet hanım çocuk hasta oldumu hayat duruyor resmen :(

      Sil
  5. Naz'a çok çok geçmiş olsun.. Umarım ki biran önce toparlanır.. Ve senin hızına da yetişmenin imkanı yok Yasemin! İnanamıyorum sana :))) eklemeden geçemeyeceğim, yeni penyeleri bugün yüklemeye başlıyoruz, ilk haberi burdan paylaşmış oldum :))) Herkese keyifli hafta sonları dilerim.. En çok da Yasemin'e ;) B)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Tuğçe hanım :) Yeni penyelerde süper haber merakla bekliyorum :)

      Sil
  6. Öncelikle Naz'a çok geçmiş olsun. Ağustos burdası bendede var ve sadece o ceket için aldım. Ama daha deri kumaşlar gelmemiş sonraya kaldı. Bakalım seninki nasıl olacak. Kolay gelsin. Çantayı merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende merak ediyorum Aycan hanım benimki nasıl olacak gerçekten çok garip değişik bir kol kalıbı var çünkü :)

      Sil
  7. Deri ceketin yapım aşamalarını paylaşırsan çok sevinirim. Bende bu modeli çok beğendim. Ama dikmeye cesaret edememiştim. Yakın zamanda bir aksilik çıkmazsa hafta sonları dikiş kursuna başlayacağım. Olmadı orada deneyeceğiz artık:) Bu arada ince simli kumaşta süpermiş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel deri bir vinleks bulur bulmaz dikicem paylaşırım tabii :))

      Sil
  8. Geçmiş olsun yasemincim inşallah iyileşir naz en kısa zamanda. Baykumastan penye sipariş etmek istiyorum ben de hepsi senin elindekiler gibi mi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muhtemelen hepsi öyle tereddüt etmeden sipariş verebilirsin Sevda :)

      Sil
  9. Güzelim uzun bir aradan sonra buralardaydım. Baktım yine harıl harıl çalışmış ve yine harika şeyler yapmışsın :) MAC Kozmetik ağırlıklı bol ürünlü süper bir çekilişim var gelll.

    YanıtlaSil