27 Eylül 2013 Cuma

LACİVERT KADİFE



Sonunda BAYKUMAŞIN süper pamuklu kadife kumaşından eşofman takımımı dikip bitirebildim.O kadar güzel o kadar yumuşak bir kumaş ki  ben bayıldım.Bu kış çok sıcak geçecek :))




                      Benim gibi evde de kokoş gezmesini seviyorsanız size bu kumaşı siteden sipariş etmenizi tavsiye ederim.Kızıma da yine BAYKUMAŞIN eşofman kumaşıyla çok güzel bir takım diktim ama kendisi şu anda kreşte olduğu için  resimlerini çekemedim.



                                            Kalıbını yine geçen sene ki eşofmanlardan çıkardım.



Son bir kaç gündür canımı sıkan bir olayla  karşı karşıya kaldım. Sürekli blogumu taciz edip bana hakaretlerde bulunup bununla yetinmeyip takipçilerime hakkımda mailler atan bu bayan ( adı ve adresi hepsi bende saklıdır )  beni gerçekten çok üzdü. Şimdilik bu konuyu babama ve şirket avukatımıza devrettim tacizleri devam ettiği takdirde savcılığa suç duyurusunda bulunucam.Ama bir yandan da beni mutlu eden bir şey daha oldu takipçilerimin ve blogger arkadaşlarımın konuya gösterdikleri hassasiyet verdikleri destek ve bana hemen mail atıp iletişime geçmeleri.Hepinize tekrar çok teşekkür ederim sizi çokkkkkk seviyorum :))

                                              MUTLU HAFTA SONLARI HOŞÇAKALIN :)


45 yorum:

  1. Muhteşem olmuş ya, harikasın makinamı, kumaşlara dokunmaya nasıl hasretim onu görmüş oldum :)

    Ellerine sağlık. Bu renk sana çok yakışıyor daha çok giymelisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlı anne adayı çok teşekkür ederim bebişin biraz büyüsün devam edersin yine çok öpüyorumm :))

      Sil
  2. Kumaşta çok şık sizde çok şıksınız :) Kışın sıcacık giyersiniz. Moral bozmaya gerek yok. En iyisini yapıp resmi yollardan arıyorsunuz hakkınızı . Sonuçta emek söz konusu. Başarınız kıskanılıyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Aycan hanım desteğiniz çok önemli benim için :))

      Sil
  3. E müthiş olmuş bu :)) Harika oturmuş üstüne.. ve dokusuna ben de hastayım o kumaşların.. Mutlu bir kış olsun :) Bu arada televizyon programları arasında bakalım eşofman giymeye vaktin kalacakmı B)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tatlısınız Tuğçe hanım :)) beğenmenize çok sevindim :)))))

      Sil
  4. Çok güzel olmuş renk harika günlerde kullan :) Sen hiç canını sıkma meyve veren ağacı taşlarlar. Biz seni seviyoruzki :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok beğendim diğer konu ile ilgili de mail attım. Çok güzel olmuş renk süper canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Ebrucum aldım mailini sende oku :))

      Sil
  6. Cok guzel olmus esofman takimin vede cok yakismis.Sen boyle dikip dikip giyersen guzel guzel karni agriyanlar cok olur tabi :)) bosver aldirma canim...Sen esine , isine, yavrusuna bak onlarin sana ihtiyaci var.Boyle seylerle yipratma kendini. Programda guzel gecmise benziyo daha videoyu izlemedim ama resimlerden belli zaten cok hos olmusun.Kendine iyi bak canim mutlu dikisler sana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ne güzel şeyler yazıyorsunuz herşey dilediğiniz gibi olur inşallah :))

      Sil
    2. İnsallah canimm... hepimizin :)

      Sil
  7. eşofmanın çok güzel olmuş canım güle güle giy canınıda sıkma hasetlik eden çatlasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok teşekkür ederim , çatlamasınlar da zarar vermesinler yeter :)

      Sil
  8. eşofman çok güzel olmuş canım bende yazını okuyunca aklıma gelmişti niye üzülüp duruyorsun şikayet diyecektim ki sen zaten bunu düşünüyorsun tamam bir kere iki kere neysede yani ne artık bu resmen sana karşı bir hıncı var ve sadece niyeyse o kadar çanta satışı yaptığın insan varken sadece biri olumsuz bence bunda bir gariplik var baktın hala yapıyor hiç uğraşıp düşünüp canını sıkma direk ver savcılığa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen :)) o kadar çok kendini bilmez insan varki bu tarz Allah hepsine akıl fikir versin .

      Sil
  9. Çok güzel ve şık olmuş. Güzel kış günlerinde giymek nasip olsun. Böyle hep guldügünuzu görmek isterim.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatma hanım iyiki varsınız :)

      Sil
  10. eşofman çok güzel olmuş güle güle kullan, diğer konuyu hiç açmaya değer bulmuyorum, kendini bilmeyen çok insan var etrafta. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki :( Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. çok güzel olmuş ellerinze sağlık hiçbirşey için kendinizi üzmeyin heleki öyle değersiz biri için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh keşke kafama takmasam bu tarz şeyleri , çok teşekkür ederim :)

      Sil
  12. Bir de küçük arma olsa hazır alınmış aşikar dedirtecek kadar olmuş. Maşallah diyorum. Ellerine sağlık. Kışın sıcacık sıcacık giyinmeyi nasip etsin Rabbim. Kumaşın arttıysa Naz hanıma da diksen takım takım giyinseniz. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn , ne yazık ki bundan artmadı ama ona daha güzelini diktim :))

      Sil
  13. ellerine sağlık çok güzel dikmişsin severek begenerek izlediğim bloglardansın mutlu ol yüzünden gülücükler eksik olmasın sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu o zaman bana çok teşekkür ederim :))

      Sil
  14. çok güzel olmuş elnize sağlık :)

    YanıtlaSil
  15. Yasemin ablacığım, senin gibi güleryüzlü, samimi çalışkan bir insana kim, ne sebeple olumsuz bir şey diyebilir aklım almıyorken... bir de hakaret edebilecek kadar kinle mi dolu bu kalpler? Boşver ablacığım, klasik durum işte, meyveli ağaçsın. Maşallah herşey çok güzel; sen güzelsin, kızın, annen, ailen dünyalar güzeli. Bu saçmalıklar nazar boncuğu olsun hayatınızın. Sakın ola moralini bozmasın bunlar, aksine daha da üret, daha da insana ulaş ki büyüsün bu sevgi çerçevesi. Kin dolmuş kalplere utanç duygusu yerleşsin böylece. P.s. gözlerinin hastasıyım:) / Damla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy canım benim harikasın çok teşekkür ederim çok öpüyorum Damla :))

      Sil
  16. ellerine sağık çok güzel omuş güzel günlerde giy.sitede bu kumaşlardan yokki ben aradım taradım göremedim birde maillere cvp vermiyorlar sitedeki tlf numaraları da eksik yazımış ben ulaşamadım ulaşabileceğim başka bir yer varmı ?? sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nil hanım ben hemen Tuğçe hanıma bildiriyorum info @baykumas.com mail adresine atabilirsiniz Tuğçe hanım size hemen geri döner :)

      Sil
    2. ayrıca kumaşlar sürekli tükenip yenileri geliyor takip ederseniz çok güzel kumaşlar bulabilirsiniz :)

      Sil
    3. Öncelikle Yasemin, haber verdiğin için teşekkürler :)) Nil Hanım, mailimizi sürekli olarak kontrol ediyor ve gelen her maile çok kısa bir süre içerisinde geri dönüyoruz. Bu sebeple muhtemel bir teknik aksaklıktan ötürü göndermiş olduğunuz postanın bize ulaşmadığını üzülerek bildirmek isterim. info@baykumas.com adresine tekrar bir mail gönderirseniz kontrol etmiş oluruz :) Buna ek olarak, Yasemin'in bu eşofman için kullandığı kumaşın farklı renklerini http://baykumas.com/etiketler/kislik-astar linkinde bulabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim başka ir konu varsa, mailinize cevap vermekten mutluluk duyarım, Sevgiler..

      Sil
  17. merhaba yasemin hanim cok guzel seyler yapiyorsunuz ne kadar caliskansiniz sizi takip ediyorum basarilar sevgi

    YanıtlaSil
  18. her zamanki gibi yine süper MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ birşey bilipde söylemiş atalarımız ben sizi hep takipteyim sizin sayenizde kendime çantalar dikmeye başladım gerisini boşverin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen sene blogumu açtığım zaman tanıştığım ilk bloggerlardansınız tekrar teşekkür ederim :)

      Sil
  19. canım kızım seni sevenle ve arkadaşların bana söylenecek söz bırakmadılar aynen katılıyorum tüm takipçi arkadaşlarına herkese teşekkür ederim hepiniz süpersiniz : )))

    YanıtlaSil
  20. Hem bu kadar güzel hem de bu kadar marifetli olunca kıskanan çok olacak elbette....Yasemin Hanım çok takdir ediyorum sizi . YEŞİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yeşim çok mutlu oldum :))))

      Sil
  21. Canım bu kadifeden iyi iş çıkaracağını biliyordum çok güzel olmuş hele senin beyaz tenine de harika durmuş tatlım.
    Diğer konuya da gelirsek ki aslında çok gereksiz şeyler bunlar. Sen moralini bozma bu tarz rahatsızlıkları olan insanlar doktora gidip tedavi olmak yerine çevresine saldırmayı seçiyorlar işte ne yaparsın. Hasta de geç...
    Bu ve bunun gibileri umarım ilaçlarını alırlar...
    Ha sorun hastalıkta değil, kişilik ve karakterdeyse eğer onun ne yazık ki tedavisi yok...

    YanıtlaSil
  22. Beğenmene sevindim Aslıcım diğer konuya gelince desteğini esirgemediğin için tekrar çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  23. Merhabalar Yasemin Hanım cım ben serap Yılmaz belki hatırlarsınız Marilyn Monroe çantası dikip bir türlü size fotoğrafları gönderemeyen beceriksiz eski blog yazarı:)size bayılıyorum nerdeyse her gün takip ediyorum sizden çok şey öğrendim o yüzden bende herkes gibi diyorum ki hiiiiç takma kafana böyle dengesizleri kıskananlar çatlasın diyorum o kadar :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Serap hanım hatırladım sizi gerçekten çok teşekkür ederim eksik olmayın Sevgiler :)

      Sil