19 Eylül 2013 Perşembe

SON BİR KAÇ GÜN

Şu sıralar kilo vermeden önce diktiğim kıyafetlerimin tadilat ve daraltma işlemleriyle uğraşıyorum.6.5 kiloya yakın verdim çoğu bluz ve etek üzerimde dönüyor  artık .Bu tadilat işlemi beni o kadar mutlu ettiki anlatamam, büyük bir zevkle yaptım :)))




        Çok pratik hemen biten ikide bluz diktim .Siyah ve kırmızı jarseden kolları deri iki parça hazırladım.




               Naz okuldayken eşimle beraber dikiş odamın duvarına bir kaç tane raf monte ettik.Yakın zamanda dikmeyi planladığım kumaşları düzenleyip geri kalan çuval dolusu kumaşı kaldırdık .






 
 Eşimin sürekli beni mutlu etmek adına ilginç şeyleri bulup getirmesi gerçekten çok hoşuma gidiyor.Her geldiğinde eline bakar oldum artık.Bu seferde kocaman mıknatıslı  parlak taşlar getirdi .Bir kısmını da buzdolabının üzerine magnet olarak kullandım :)



Son yazımda bahsetmiştim Antalya yerel kanalı olan VTV sabah haber programına çağrılmıştım .Yapımcı beni bu cuma stüdyoya almak istemişti ama son konuşmamızda yayını 25 eylül yani haftaya çarşamba aldıklarını söyledi.Değişiklik olmazsa haftaya canlı yayına  katılacağım.Çantalarımı ,kullandığım malzemeleri ,aksesuarları hazırladım. Dikişleri açık tam tamamlanmamış bir de çanta hazırladım çantayı yayında yap poz şeklinde söküp nasıl diktiğimi göstermeye çalışıcam .Asıl beni heyecanlandıran başka bir konu daha var ki sanırım bunun için önce eşimi ikna etmem gerekiyor  :))))  


18 yorum:

  1. seni pratik şey maş. hemencik bişiler dikiveriyorsun. uzun uzadıya işler değilde benim gibi pratikçi tez canlı olmanı seviyorum

    oo taşlarda ne öle devasa büyüklükte. ne güzel böle bi eş demi maş size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dilek :) elime aldığım iş hemen bitsin istiyorum uzadıkça , ayrıntılar çıktıkça

      dikesim gelmiyor :))

      Sil
  2. Tadilatlarına bende çok sevindim :)
    İnsan daha bir şevkleniyor zayıflamak için...
    Programını inşallah evde olursam izlemeye çalışacağım :)
    Eşini ikna etmen gereken konunun ne olduğunu inan çok merak ettim ????
    Kafamda pek çok soru işareti oluştu...
    Acaba tahminlerimde haklı çıkabilecekmiyim :)
    Sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tahminlerinizi merak ettim şimdi Gülay hanım :))

      Sil
  3. sırf senin o tatlı yüzünü ve sıcak gülümsemeni bir kez daha ekranlardan görmek için uydudan kanalı eşime ayarlattım eline attığın her işte başarılı olacağına şüphesiz inanıyorum sen gerçekten çok iyi yerlere geleceksin Yasemin bu sözümü sakın unutma .)

    YanıtlaSil
  4. sitenizi yeni keşfettim o çantaları siz mi dikiyorsunuz gerçekten hiç elde dikilmiş gibi durmuyorlar anlamadım ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DEMEK Kİ SİTEMİ TAM OLARAK KEŞFEDEMEMİŞSİNİZ BİRAZ DAHA ARAŞTIRIN :))

      Sil
  5. Yasemincim niye meraklandırıyorsun bizi o konu ne.. bu arada dikiş odan ne kadar güzel düzenlenmiş harika.. çantaların hepsi de birbirinden güzel.. kolay gelsin canım.. izlicez inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinleşmeden yazmak istemedim ama başka bir kanalın programı ile ilgili ..

      Sil
  6. Bende kanalı arıyorum ama bulamadım uydudan. İzlemeyi çok istiyorum. Tadilat işi özzellikle daraltma bütün kadınları mutlu ediyor sanırım :)) Başarılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 gün önce ben frekans numarasını yazarım tam gün kesinleşsin :))

      Sil
  7. ooo başarılar Yasemin Uzunoğlu :) yanlış hatırlamıyorsam daha önce de Derya Baykal'a konuk olmuştunuz değil mi? İnşallah eşinizi de ikna edersiniz :)

    YanıtlaSil
  8. Selam, zayıflamak insana acayip enerji veriyor değil mi?

    YanıtlaSil
  9. dikiş odan kumaş cenneti gibii :)mutlu neşeli dikişler dilerim :) antalyada çarpa (çarşamba pazarı)varmış sanırım.oraya hiç gittiniz mi ? gittiyseniz parça kumaş satan tezgaha rastladınız mı :) ben Antalya Manavgatta oturuyorum.Dikişe yeni başladım.deneme amaçlı kumaş almam lazım da :) bu arada dikişleriniz bi harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çarşamba pazarına gitmeyeli 5 - 6 sene olmuştur heralde ama hiç duymadım bursa kumaş pazarına uğrayın merkeze gelirseniz bazen çok uygun fiyata kumaşlar oluyor.

      Sil
  10. Yasemin hanım merhabalar,
    neler kaçırmışım ben neler; başarılarınızın devamını diliyorum canlı yayın zordur be güzelim, sanırım insan çok heyecanlanır, bir keresinde arkadaşımla tesadüf bir fuara gittik, fuarın açılış günü diye bir kameraman yakalayıp sorular sordu anacım gak guk bir sürü saçma sapan şey dedik :D :D :D Allah'tan kesmişler de yayınladılar rezil olmaktan kurtulduk ;D zor iş zor, sana başarılarının devamını diliyorum şekercim. Bu arada 6,5 kiloyu nasıl verdin, 2 kilo vermeye çalışıp üzerine 3 kilo alıyorum yahu :D maşallah sana, Rabbim nazarlardan korusun, öpüyorum...

    YanıtlaSil