18 Ekim 2013 Cuma

BU HAFTA


Bu hafta oldukça renkli geçti.Bayram telaşı , alışveriş ,bayram gezmeleri derken baya bir yorulmuşum.Bu bayram eşim yoğun çalıştığı için Antalya dışına çıkamadık bende geri kalan vakitlerde kendimi dikişe verdim.




Baykumaştan gelen son kumaşlarla hemen bu iki viskon penye karışımı bluzları diktim.Leoparlı olanı sonradan modelini değiştirmeye karar verdim içini siyah jarseyle astarlayıp birde kapüşon eklemeyi düşünüyorum. 




Bayramdan önce tüm çocuk mağazalarında Naza kadife siyah bir pantolon aradım istediğim gibi bir şey bulamayınca 80 cm fitilli likralı kadife  kumaş aldım ve oturup yine kendim diktim.



Geçen kış kendime diktiğim kürk peluş ceketten kalan kumaşla Naza yine bir de  yelek diktim ama bayramda havalar çok sıcak olduğu için giydiremedim.



Saten hiç esnemeyen astarlardan nefret ediyorum geçen sene kullandığım astarlardan sonra bir daha saten astarlara elimi sürmemeye karar verdim .Ya delik delik oldular yada yıkama sırasında yırtıldılar. Bende bu sefer siyah jarse kullandım çok daha kaliteli ve kalın durdu .En azından diğer  astarlardan daha sağlam oldu.



Şimdi de yine BAYKUMAŞIN  puantiyeli kalın tül kumaşından bir hırka dikmeye başladım. Biter bitmez hemen uzun maksi siyah eteğimin üzerine giymek istiyorum.


                       Evde olduğumuz zamanlar tasarımcı anneden orjinal fikirler yine havada uçuştu.



Minik tahtadan saatler , makarnadan kolyeler , tuvalet kağıdından korsan dürbünleri ,kartondan evler ....



Ve işte son zamanlarda en çok severek aldığım şeylerden biri. Dev yüzük kolye .Bayram hediyesi diyelim :)



Güzel havalarda hep ama hep park , bahçe gezdik .Ne yazık ki Nazın  babası gibi pek  avmlerle arası yok .O mutlu olsunda mekan , ortam pek fark etmiyor artık.



                                                                                   Sevgiler :)


11 yorum:

  1. süper anne iş başında :) harikasın

    YanıtlaSil
  2. yoğunlum dan dolayı sana bakamadım süper şeyler yapmışın yüzük kolyeye bayıldım canım kızım sen bir harikasın Naz aşkımı çok çok öperim :)))

    YanıtlaSil
  3. Dün sabah buraya yorum yazmıştım ama gelmemiş. bilgi sayar kasıyor.. yorumları yayınlarken de problem oluyor veya siliniyor.
    Bluzlar çok şık olmuş, desenler etek ve kollarda çok harika durmuş, bir de o desenleri ne kadar güzel kullanmışsın canım maşaAllah. Nazın yeleği de çok güzel ve çok düzgün olmuş hayırlı günlerde giysin tüylü kumaş aldığımda kızıma dikmeyi çok istiyorum gerçekten çok yakışıyor çocuklara.. Dantelini de çoook beğendim, hem puanlı hem dantel.. bu arada merakla bekliyorum dikeceğin hırkayı hadi bakalım kolay gelsin! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sizede kolay gelsin :)

      Sil
  4. Bluzlerin cok guzel, Naz'in kadife pantalonu da guzel olmus,yelegede bittim bittim :) cicili bicili tasarimlarinizda seker olmus.Kolyenizide gule gule kullanin.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :)

      Sil
    2. uzun etek bi başka yakışıyo önceden de söylemiştim 10 numara 5 yıldız :))

      Sil