25 Temmuz 2014 Cuma

Biraz Renk , Biraz Leopar

Bu seferki yazım oldukça kalabalık oldu. İki postu birleştirdim daha sırada bekleyen çok yazı var . Ayvalık pazarından aldığım mavi buzzyden bir bluz diktim . Kumaş çok ince olduğu için ön kısmını biraz daha kamufle etsin diye ince likralı siyah bir kumaşı astar olarak kullandım.




 Son aldığım kumaşlardan biri olan balık desenli poplini çok sevdim .İlk olarak kloş bir etek diktim , geriye kalan parçaları Antalya ya dönünce değerlendirmeyi düşünüyorum. Eteğin beli lastikli , içi astarlı tam yazlık bir etek oldu .


 Bu arada annemide ihmal etmedim , onada düşük kollu bir bluz diktim .Kumaşı örme triko , annemin reçme makinesi olduğu için tüm etek , kol  ve yaka ağzını çok kolay dikip hemencecik bitirdik.



 Yine son parçalardan olan çizgili pembe  pamuk satenden bir etek daha diktim. 


Sammydressten aldığım bu kolye gözüme ilk başta çok rüküş gelse de sonradan sevdim. Ama yinede çok iddialı , sitedeki fotoğrafı bu kadar büyük değildi ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.



balık desenli renkli etek -  ben diktim
mavi askılı bluz -  ben diktim
anne leopar bluz -  ben diktim
pembe kloş etek -  ben diktim
dev taşlı çiçek kolye-  sammydress

                   

6 yorum:

  1. balık desenliye bayılmıştım..ne dikeceğinizi merakla bekliyordum..ben o kumaşla naz a bişeyler dikersiniz diye düşünmüştüm...pembe etek de çok güzel. güle güle giyin..ne kadar çalışkansınız maşallah..dün aldınız bugün diktiniz..söylemeden edemicem..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kalan parçasını Naza dikicem zaten fermuarlı bir şeyler düşündüğüm için Antalyaya bıraktım :)

      Sil
  2. Hepsi de çok güzel ve şık olmuş, ellerine sağlık canım. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam annenin de bir bloğu vardı, ne oldu? Ona da çok selam. Şimdiden bayramınızı kutluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet annem bizim peşimizden koşmaktan pek vakit ayıramıyor artık :)

      Sil
  3. Çok güzeller ellerinize sağlık. Zaten o çizgilide aklım kalmıştı ama etek olarak süper durmuş. Bu arada anneniz çok tatlı :)) Sevgiler..

    YanıtlaSil