16 Ekim 2014 Perşembe

BİZ VE BEYAZ

Dün sabah Nazı okula gönderdikten sonra istediği fırfırlı mickey mouse aplikeli elbiseyi dikip  gelmeden bitirdim.Öğleden sonrada hemen giymek istedi .  Bir önceki yazımda dikim aşamalarını bulabilirsiniz.




İlk başta elbise olarak biçmiştim  ama sonra tayt yada pantolon üzerine daha rahat giyer diye düşündüm ve tunik olarak giysin istedim bu yüzden fırfırların boyunu sonradan kısalttım.



Bir kaç hafta önce  diktiğim payetli kelebek bluzumu da giyerek yine anne -kız takım olduk. Şeker pembesi çantamı çok seviyorum , eskiyene   kadar takıcam sanırım .Yine çantanın dikim detayları için buraya bakabilirsiniz.





Daha öncede bir kaç yazımda belirttiğim gibi Ayvalık  pazarındaki kumaşçımdan  hesaplı ve kaliteli kumaş isteyenler dikiş severler için benimle iletişime geçenlere iletişim telefon numarası verebileceğimi söylemiştim ki neredeyse atmışa yakın kişiye mail yoluyla tek tek telefon numarası verdim , ama şunu özellikle belirtmek istiyorum kendisi benim sponsorum filan değil ,bende alışveriş yapan insanlar gibi ücret karşılığı alıyorum.Sadece  amacım yakın çevresinde ucuz ve iyi kumaş bulamayan( benim gibi  ),   dikiş diken , evde bir şeyler yapıp üreten hanımlara yardımcı olmak.  Kumaşlar gerçekten çok iyi son iki aydır da sadece kendisinden aldığım kumaşları dikiyorum , zaten çoğunuda resimlerden görüyorsunuz.


Bu beyaz kalın penyeden elimde bir kaç metre daha var , sanırım onlardan da kapüşonlu ve yine payetli spor ceketler yapıcam.
Şimdilik hoşçakalın.

Payetli beyaz  kelebek bluz - ben diktim
Naz mickey mouse beyaz fırfırlı tunik - ben diktim
pembe deri çanta - ben diktim

İnstagram / yasemin_uzunoglu




17 yorum:

  1. Cok yakismis.Bu kadar sirin olcagini tahmin etmiyordum. Kumaslardan almak isterdim ama dikme hevesim azaldi bu aralar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz evet üstteki duruşu daha farklı oluyur genelde :)

      Sil
  2. hepsi çok güzel yine :)
    iyi niyetli insan her daim karşılığını görür.kendi güzel kalbi güzel daha ne olsun.başarılar :))

    YanıtlaSil
  3. ne güzel olmuşsunuz analı kızlı maşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Yasemin hanim bahsettiginiz kumascıda kapıda ödeme imkanı varmı ve hangi şehirlere gönderebiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapıda ödeme yok , istediğiniz her şehire gönderim yapıyor .

      Sil
  5. Güzel olmuş güle güle giyinin:) sizi mimledim. Son postumda ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kusura bakmayın ama mimlere cevap vermiyorum daha doğrusu veremiyorum çünkü hiç vaktim yok

      Sil
  6. çok şekersiniz anne-kız ;))

    YanıtlaSil
  7. çoook güzelsiniz yine maşallah

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık canım çok şık olmuşsunuz anne ve kız.iyi günlerde kullanmanız dileğiyle sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Sondaki ben diktim bolumune bayiliyorum ureticiligin, tasarimlarin, diktiklerin harikalar. Ama Anne-kiz mankenliginiz dahada harika.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar Yasemin hanım her zamanki gibi süper ikili olmuşsunuz. Bu yaz bir dikiş dergisi aldım ve içinde sizin olduğunuzu gördüm. Cok şaşırdım takip ettiğim bir bloggersunuz sizin adınıza çok mutlu oldum sevgilee

    YanıtlaSil