26 Eylül 2012 Çarşamba

POP ART KUMAŞTAN ÇANTA DİKTİM

Son bir yıldır tüm çantalarımı kendim dikiyorum .Zaten dikişe çanta dikerek başladım. İç astar olarak 3 kat kapitone kullanıyorum ,çanta zeminnine kalın pvc koyup kumaşa dikiyorum Sapların içine genelde eşimin eski kemerlerini koyuyorum yada sert elektirik kablosu deriyi kemeride içine sokuyorum.Ne kadar kalın olursa saplar o kadar zengin duruyor.En sonda fermuarını dikiyorum.Bunlardan geçen sene baya bir dikip satmıştım.Çantalarımın en büyük özelliği cok sağlam ve büyük olması. Anne olunca ıvır zıvır çok taşıyorsunuz yanında bezi,ıslak mendili,biberonu derken anca alıyor çanta.

9 yorum:

  1. sizin tasarlamış olduğunuz ürünleri cok beğeniyorum başarılarınızın devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. adsız diyo ama benim adım öznur :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim öznur hanım.Adı kısmına isminizi yazın url kısmı boş kalsın .SEVGİLER

    YanıtlaSil
  4. Canım benim canta modeline bayıldım. Bana da yaparmısınız fiyatı hic önemli deyil. Sizin takipcisiyim. Aynı zamanda cok hoş hanımsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afife hanım mail adresime mail atasanız çok sevinirim sevgiler...

      Sil
  5. Çok güzel hazır gibi olmuş bir dahakine aşama aşama fotoğraflarmısın merak ettim. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim filix hanım çantalar satışta olduğu için sadece sözel olarak açıklayabiliyorum.Ama portfoy çanta dikimini koymaya çalışcam sizin için.İyi geceler....

      Sil
  6. Selamlar,elinize/ emeğinize sağlık Yasemin hanım,benim eşimde çanta dikmeye çalışıyor, kullandığınız dikiş makinasının marka model bilgilerini sakıncası yoksa verebilirmisiniz?
    Syg.

    YanıtlaSil