24 Nisan 2013 Çarşamba

LEOPAR BLUZ


Leopar maksi eteğimden kalan parçayla yarım kollu bir bluz diktim.Aslında parçam azdı bu yüzden kollarına ve arka kısmına yine siyah jarse koydum.Çok az bir parçam daha kaldı onuda yazlık askılı bir şeyler dikerim diye şimdilik ayırdım.Her zaman bu renk leopar kumaş bulamıyorum bu yüzden son milimine kadar değerlendirdim.Kumaşı 3 metre almıştım şimdi kızıyorum kendime keşke daha fazla alsaydım diye :)




Yalnız kollar sonradan hiç hoşuma gitmedi  1- 2 kere daha giyip kol kısmını iptal edicem.Kalın askılı yapıp çevresine incecik siyah bant geçerim herhalde.Biraz anneanne işi gibi oldu sanki :)



     Yine dikimi bana ait olan zımbalı deri çantayı takmadan olmaz tabii.Çok rahat ettim bu çantayla canını çıkarana kadar kullanırım artık :)

23 yorum:

  1. elinize sağlık çok güzel olmuş ikiside özelliklede çanta:) esraningezegeni.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Canım Maşallah leopar desenli olmayan bir kıyafetin kalmayacak gibi çok sevdin belli :D güle güle kullan sağlıkla inşallah :D

    YanıtlaSil
  3. Süper bir bluz olmuş. Kolsuz hali daha havalı olur bencede ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Miray hemen kesicem kollarını ilk fırsatta :)

      Sil
  4. Leopar çanta çekilişine katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leopar çanta çekilişim yok Gül.Marilyn Monroe versek sana olurmu :)

      Sil
    2. Yasemin abla bayılıyorum sana çok tatlısın

      Sil
    3. aaa çok teşekkür ederim Zeynep :)

      Sil
  5. Bencede kolsuz daha güzel durur sanki hemde yaz geldi daha kullanışlı :) sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Kol konusuna katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Pardon ben zaten Marlyn Monreo cekilişine katılmak istemiştim çok begendim ellerinize saglık. Bu arada 2 gün önce dikisciperi isminde bir blog açtım sizi takip ediyorum çekilişi duyurmaya çalıştım umarım başarmışımdır.

    YanıtlaSil
  8. kolsuz bence de daha kullanışlı olur, Antalya'nın sıcağı malum :) güle güle giy :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. çok tatlısın çooook ....cnm sevgiler

    YanıtlaSil
  10. merhaba ,
    Aslında biz hiç tanışmadık ama akraba olduğumuzu da es geçmeyeyim.yonca,deniz ve afife halam beni tanır Duygu ismim.bloğunu severek takip ediyorum.ve benimde bir bloğum var,sanırım gen olarak yaratıcılık bizim genlerimizde var.müthiş bir el becerin var.umarım bir gün karşılaşıp sohbet etme şansımız olur.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet duygu adını duymuştum .Ama blogun olduğunu bilmiyordum .Yazı genelde Ayvalıkta geçiriyorum belki karşılaşırız görüşmek üzere :)

      Sil
  11. Yasemin hnm dip rengi mi çekip atsam yarın yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
  12. Kuaforler artık para almak için saçlarımızı mahfediyorlar gibi geliyor sizi tanıdıktan sonra kendim boyamaya karar verdim size hayran kalmamak mümkün değil tskrler şimdiden iyiki sizi buldum diyorum artık yarın dm den resmi atiyim sonra bana bu yıl gösterirseniz sevinirim güzellik

    YanıtlaSil