12 Haziran 2013 Çarşamba

LUNAPARK

Antalya Konyaaltındaki  Aktur lunaparkı her pazar ziyaret ettiğimiz yerlerden biri oldu artık .Nazın sevinç çığlıkları içinde zaman nasıl geçiyor ne zaman gece yarısı olmuş anlamıyoruz bile.



Geçen sene bu yaz olduğu kadar eğlenmiyordu,artık her şeyin farkında .....


Şimdi düşünüyorum da çocuk sahibi olmadan  önce gittiğimiz mekanlar ne kadar farklıymış.Avmler,sinema ,cafe bistro ,beach parklar.Şimdi en son ne zaman sinemaya gittiğimi hatırlamıyorum bile :))








Nazın sayesinde eşimle bizde çok eğleniyoruz .Mutlu olmak için mekanın nerede ve nasıl olduğu pek önemli değil sanırım .Aslı olan  beraber olmak,paylaşmak ve sevgi.Her yerde mutluyum ben ailemle :)Bunun içinde her gün şükrediyorum.

 

12 yorum:

  1. Haklısınız Yasemin hanım.sevgi ve bereberlik+mutluluk.eşinizle minik kuzucuğunla bir ömür boyu mutlu kalın inşallah

    YanıtlaSil
  2. maaşallah ya çok tatlı kaç yaşında yasemin..
    bu arada bende ne zaman sinemaya gittiğimi hatılamıyorum.. çocuk doğmadan önce gitmiştim o :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ceyda :) Naz 3,5 yaşında .

      Sil
  3. ATLAS JET ÖZNUR12 Haziran 2013 13:59

    AMİRİMM SİZİ ÇOK ÖZLEDİK HER FERRY UÇUŞTA EKİPLE SİZİN KULAKLARINIZI ÇINLATIYORUZ AH YASEMİN AMİRİM ŞİMDİ KABİNDE OLSA O GÜLERYÜZÜYLE YOLCUYU KARŞILAYIP EKİPE MORAL VERSE O KADAR ÇOK ARIYORUZ Kİ SİZİ .UMARIM EN KISA ZAMANDA MESLEĞİNİZE GERİ DÖNERSİNİZ YENİ KABİN MEMURLARININ SİZDEN ÖĞRENECEK ÇOK ŞEYİ VAR PEMPE RUJUNUZ ,PEMPE ALLIĞINIZ VE RALPH LAUREN KAZINDI KALPLERE :)) SİZİ ÇOKK SEVİYORUZZ ÖZNUR,DAVUT VE GİZEM .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canlarım bende sizi çok özledim Öznurcum..kalbim hep sizinle inanın.Benim artık havacılığa dönmem çok zor canım benim ama hayat bu kime ne göstereceği belli olmaz .Sizi bende çok seviyorumm kendinize çok iyi bakın hepinize emniyetli uçuşlar :)))

      Sil
  4. Çocuk olunca onların eğleneceği yerler seçiliyor genelde çünkü onlar mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz. Sinemada bile çocuk filmlerine giriyoruz. Allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin çok hoş görünüyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallakhh onların mutlulukları herşeye bedel :)

      Sil
  5. Ne güzel eğlenmişsiniz. Naz biraz daha büyüsün sinemaya da gidersiniz. Ben oğlumu 4 yaşından sonra sinemaya götürmeye başlamıştım. Hiç sorun yaşatmamıştı. Hala da çok seviyor. Sizin de az kalmış. Bu arada Naz ne kadar da büyümüş maşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy inşallahh az kaldı bizimde gidebiliriz umarımm :))

      Sil
  6. sonuna kadar katılıyorummm...bütün eğlence anlayışı değişiyor çocuk olunca ama bende hiç şikayet edenlerden değilim çünkü sizin gibi tıpkı bende eşimle beraber daha mutlu olduğumuzun farkına vardık....mutluluklar daha masumane hayat daha doğal ve eğlenceli...

    YanıtlaSil