23 Ekim 2013 Çarşamba

KOT, KÜRK ,KADİFE VE PELUŞ

Geçen sene şişkoluktan giyemediğim tüm denim ceket ve kot pantolonlarımı artık bu sene acısını çıkara çıkara giyiyorum bu arada diyette ve kilo vermede son durum  tam 9 kilo verdim. Ayvalıktan geldiğimde 65 kiloyken şu anda 61 kiloyum 70 kiloyken başladığım bu kilo verme serüvenimi tamamlamaya 1 kilom kaldı.Neredeyse tüm kıyafetlerimde daraltma ve tadilatlar  yaptım ayaklarım bile küçülmüş geçen gün spor ayakkabı ayağımdan çıkınca fark ettim :)


Kalpli jarse bluzu geçen kış dikmiştim üzerindeki payetli aplike ise yine eskilerden.Burada vardı.




Çita desenli suni kürk çanta ise yine elimden düşmeyen çantalardan biri oldu. Bu hafta bu çantadan çok sipariş geldi ,harıl harıl dikip kargoya yetiştirmeye çalışıyorum.




Naza sonunda bayramda diktiğim ama sıcaktan bir türlü giydiremediğim kürk yelek ve siyah kadife pantolonunu geçen gün  ilk defa giydirdim.Buradan bakabilirsiniz.



Havalar son bir kaç haftadır Antalya da yine muhteşem zaten bu şehirde en sevdiğim aydır ekim.Bazen eve giresim bile gelmiyor , etrafta halen şortlarla gezen turistler varken ben şimdilik yarım kollu ve ince trikolarla  idare ediyorum.



                                                                       SEVGİLER :)


13 yorum:

  1. Kilo verdigin artik iyice belli oluyo.Manken gibi oldun masallah :) Naz da uzun olucak annesi gibi yasina gore boyu uzun duruyo onada masallah deyim.Bu kot ceket boyadigin ceketmi canim soldumu onu merak ettim benimde boyamak istedigim seyler varda solar iyice mat olur diye cesaret edemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim , evet en son boyadığım ceket yok hayır solmadı hiç sanırım diğer fotoda daha canlı duruyordu

      Sil
  2. Son fotoğraf çok hoştu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çimenlerin üzerine uzanmaya ramak kala :)

      Sil
  3. yine çok hoş görünüyorsun. azmine şapka çıkartıyorum :))

    YanıtlaSil
  4. çok hoş görünüyorsunuz herzamanki gibi tabi küçük fıstıkta öyle ben size ne yapsanız yakıştırıyorum :)bende diyete 72 kilo ile başladım 64 te kaldım :)sizde gerçekten çok belli oluyor darısı veremeyenlerin başına :))

    YanıtlaSil
  5. amin çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Yine çok hoşsunuz tabi Naz'da öyle. Son resim gerçekten çok hoş olmuş :))

    YanıtlaSil
  7. 1. fazla kilolarını verenler, 2. sigarayı bırakanlar... benim için çok takdir edilesi insanlar...

    YanıtlaSil
  8. maşaAllah ne güzel zayıflamışsın. şu kilolarla başım dertte bu sene.. her gün Meryem'i getirip götürüyorum bir gr. gerileme yok ilerleme var. :)) Nazın yeleğine bayıldım bende, annesi gibi ne çok yakışıyor maşaAllah. :) Dantel hırkanı gördüm canım çok güzel dikmişsin ellerine sağlık. Güzel günlerde giyinin cici kızınla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Saadet abla kesin yemeği fazla kaçırıyorsundur sen , dengelersen verirsin kilo , sevgiler .))

      Sil