8 Temmuz 2014 Salı

MAKSİ ZEBRA- 2 ve PEMBE TULUM


Cehennem sıcaklarını hat safhada yaşadığımız son günlerde akşam saatlerinde dışarı çıkıp biraz da olsa  nefes almaya çalışıyoruz .Naz sıcaktan pek yürümek istemiyor , zaten bir süre sonra yorulup hemen kucak istiyor .Bende hiç kıyamıyorum arabaya koyuyorum bu koca kızı :)


Benim bu yaz favorim kesinlikle son diktiğim zebra desenli maksi etek oldu . Sürekli üzerimde , sadece ara ara üzerine giydiğim üstler değişiyor. İlk olarak burada paylaşmıştım.


Baykumaşın bebek kumaşıyla Naza diktiğim pembe tulumdan burada bahsetmiştim. İlk olarak dün giydirdim Boyundan bağlamalı , iki parçalı olarak diktim
 Bel kısmında lastik kullanmadım , normal düz dikişle birleştirdim .Bu modele benzer bir kız çocuk elbisesini bu yazımda açıklamalı olarak paylaşmıştım.




Şu sıralar elimde kalan son sipariş ve işlerimi halledip tatil hazırlığı yapmaya başladım.Büyük bir ihtimal hafta sonu Ayvalıkta oluruz. Ağustos sonuna kadar annemlerin yeni yazlığında olucaz . Bu senede kuralı bozmadan dikiş makinemi yine valizin bir köşesine sıkıştırırım artık :)


12 yorum:

  1. Evet cok sicak bu ararlar. Oradaki nemi dusunemiyorum bile. Naza elbisesi cok yakismis :) Araba iyi olmus :)

    YanıtlaSil
  2. prensesin tulumuna bayıldım ;))

    YanıtlaSil
  3. Leopar deseni hiç sevmem ama size çok yakışmış elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. bence zebra en az leopar kadar itici bir desen olmamış :(

    YanıtlaSil
  5. Slm uzun sure yorum yazamadim simdi fark ettim adsizlari nazin tulumu cok yakismis etegi gormustum cok guzel bol dikisler .pelin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Pelincim bir ara sinirlenip kaldırmıştım ama sonra başa çıkamadım bu sefer bloga yorum bırakamayanlar facebook ve mail adresimden ulaşmaya çalıştılar öyle daha zor oldu yine eski sisteme geri döndük yani :))

      Sil
  6. Elcin Uyanik
    Yine tek kelimeyle mükemmelsiniz naz´´a da cok yakismis tulumu iyi tatiller :D

    YanıtlaSil