13 Ekim 2014 Pazartesi

Y TEMALI SİYAH TRİKO

Payetlerle çalışmayı çok sevdim , bu seferde hafta sonu dikip giydiğim siyah trikonun üzerine Y harfini işledim.Daha önce buna benzer bir dikiş çalışmasını yine burada paylaşmıştım.



Siyah trikonun kumaşı  Ayvalık pazarından .Yaka ve etek ucu ağzını yine kendi kumaşından bant ile çevirdim. Yazıcıdan çıkardığım harfi payetli kumaş üzerine koyup kestim , teyellediğim harfi daha sonra makine ile kumaşa dikerek sabitledim.




Daha öncede yazdığım gibi artık kumaşlarımın büyük bir çoğunluğunu Ayvalıktan getirtiyorum.Kumaşçımın telefonunu isteyenler bana osmozkadini@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.Kendisi size yardımcı olacaktır .Önümüzdeki günlerde bir paket daha bekliyorum ,bu sefer bol bol triko,scuba  ve deri kumaşlar olacak .



Fırsat buldukça payetlerle olan  çalışmalarım devam edecek .
Güzel bir hafta olması dileğiyle , sevgiler :)




4 yorum:

  1. Bu payet olayına bayılıyorum, bende kızıma bukumaşlardan alıp mini mini bir etek dikmeyi düşünüyordum, harf olayıda çok güzel bir fikir olmuş, ellerinize sağlık. Kumaşları Ayvalıktan getirtiyorum demişsiniz, renklerini nasıl seçiyorsunuz? Ben şu scuba denen kumaş türünü merak ediyorum ama daha hiç rastlamadım burda. (1 kes fatih pazarına gidebildim daha, bir kezde eminönüne ) :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. scuba dalgıçların giydiği gibi parlak ,elastik bir kumaş ,Kumaşçı artık beni çok iyi tanıyor son 2 yıldır alışveriş yaptığım için istediğim kumaşları tahmin ediyor bazende whats apptan resim gönderiyor ben de bu olsun şu olmasın diyorum :)

      Sil
  2. Nice blouse, great job dear!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  3. triko çok güzel olmuş payet detayı ise süper fikir çok beğendim

    YanıtlaSil