16 Aralık 2014 Salı

BU HAFTA

Eşime söz verdiğim kamuflaj ceketi dikmeye başladım ama sadece akşamdan akşama prova yapabildiğimiz için bir türlü bitmiyor.Biraz daha sürecek gibi :)


  Kalıp olarak yine eşimini giymediği kapüşonlu bir kazağını dikiş yerlerinden söküp kumaşa aktardım.Genelde de kalıplarımı bu şekilde çıkarıyorum , üzerinde de  dilediğim gibi oynayıp ,değişim yapabiliyorum.


 Aynı zamanda kendime ön kısmı deri detaylı bir de  triko biçtim. Deri görünümlü kumaş baykumaştan. Kol ve  arka gövde de çok likralı , pamuklu bir triko kullandım.Yaka ve  etek ucu bantları biter bitmez blogda olur.


Ayağım iyileşince eski hareketli  günlerimize geri döndük. Bugün  ilk kez Nazı okuldan ben aldım. O da benim durumumdan oldukça etkilenmişti , özellikle ayağımın alçıya alındığı ilk gün anne sen ölücekmisin ? diyerek dakikalarca ağlamasını asla unutamam :(


      Son kareler cep telefonu kamerası ile çekildiği için görüntü kalitesi biraz bozuk, kusura bakmayın.


leopar gömlek - sheinside
deri ceket - adil ışık
siyah pantolon - geçen kış ben dikmiştim

                                                                       instagram / yasemin_uzunoglu


5 yorum:

  1. sanırım çocukların hepsi aynı benimkilerde ufak bir gripte bile beni kaybedeceklerinden korkuyorlar gözümün içine bakıyorlar.Allah çocuklarımızı bizden ayırmasın hepimize sağlık versin.
    buarada diktikleriniz gerçekten çok güzel sürekli takipteyim...
    banada beklerim
    www.hobikutum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. maşallah ne güzel eski tempoyu yakalamanıza çok sevindim..günleriniz dolu dolu geçsin

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar dikiş dikiyorum bir gün daha eşime ve oğluma bir şey dikmedim. Yazık eşim sesini çıkartmıyor da oğlum isyan bayraklarını çekmeye başladı. Benden palto istiyor. O paltoyu dikene kadar herhalde ben ölürüm. Kocaman yorgan gibi :)))
    Bu arada yeni dikişler harika görünüyor ve tamamen iyileştiğinize sevindim. Ailenizle güzel günler dilerim.

    YanıtlaSil