23 Ocak 2016 Cumartesi

Disko Topu Gibi Ceket ve Bir Açıklama (mutsuz blog )

Sanırım yurt dışı alışveriş sitelerinden aldığım en traji komik ürün bu mr. spack uzay ceketi oldu . Kendisi aslında bej rengi deri bir ceket olması gerekiyordu ama sitedeki fotoğraflarından biraz farklı gelmiş :)



 Her ne kadar sponsor bir firmada olsa şimdi Allah var yukarıda size atıp tutamam . Merak edenler için ceketin orjinal hali  BURADA. Yetkililere durumu bildiren detaylı bir mailde gönderdim , arkadan konuşma yok yani :)



Aslında ceketin kalıbı çok güzel , hatta birazdan ceketi dikiş yerlerinden söküp kalıbını çıkarıcam , kalan parçalardan da kendime çok geniş bir makyaj çantası dikicem  :) 

               Bu arada diktiklerim epey birikti , yeni postlar yolda . Yalnız güneşi bekliyorum , iç mekan                                                                                                                          çekimlerim pek  başarılı değil.

                                                                              CEKET  -   ROMWE




Sabah  mutsuz blog başlıklı bir yazı yazmıştım ama daha sonra yayınlamaktan vazgeçince yazıyı sildim ama yazı listede gözükünce merak edip mail atanlar ve bloga yorum bırakan arkadaşlar olmuş. Yazının amacı aslında eski blog arkadaşlarıma biraz sitemdi , hepsi ya kayboldular ya da instagramdan buralara uğramaz oldular. Onlara özlemimi eski keyifli sohbetlerimizi , sıcak ve içten paylaşımlarımızı çok arıyorum  diye  yazmıştım . Ama biz zaten hiç kopmadık ,görüşüyoruz . Ama sanırım yazım yanlış anlaşılmış bazı arkadaşlar bu yazımı yersiz ve şımarıkça bulmuşlar . Arkadaşlar ben  dört yıldır blog yazıyorum . Gelen her yoruma , maile mutlaka dönüş yapıyorum .Sevdiğim ve tarzıma yakın bulduğum sayfalarıda takibe alıyorum, samimiyetten uzak gelenleride eliyorum . Ayrıca inanın günde onlarca mail ve dm alıyorum  . instagram kutum sadece dikiş dışında platin saç boyama ve hosteslikle ilgili sorularla dolu. Herkesin sorusuna tek tek cevap verip yardımcı olmaya çalışıyorum . Benim çok takipçim var , o yüzden kimseyi takip etmiyorum diye bir şey yok yani . Henüz bir kaç ay blog yazıp beni eleştiren arkadaşlar lütfen  bu kadar ön yargılı olmayın ! 
Ben buyum  , ben oldum gibi bir iddiam asla yok  , daha çok eksiğim var , dikişte öğrenmem gerekenler , bilgisayar ve fotoğraf konusunda da halen çok eksiğim .Sürekli kendimi  yenilemeye çalışıyorum  .ama bunları yaparkende  kimseye saldırmıyorum , mütevaziden ödün vermiyorum  , ego yapmıyorum  ...
Biraz saygı  
hoşgörü
samimiyet 

hadi kalın sağlıcakla

              keyifli hafta sonları  :)       





19 yorum:

  1. her yazını , her paylaşımı büyük bir zevkle takip ediyorum ve sayende dikişe başladım. Kimse cevap verme tenezzülü göstermezken sen benim sayflar dolusu maillerimi cevapladın bırakın lütfen kim ne derse desin seviliyorsunuz , bu arada ceket disco topu bile olsa inanın o bile yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Şımarık mı , kim demişse kıskançlığından yazmış belli , popüler olupta ender alçakgönüllü olan bloggerlardansınız bu böyle biline !!

    YanıtlaSil
  3. sana katılıyorum canım bir çok arkadaş terk etti bloglarını,3-5 samimi arkadaş ta olmasa iyice tadı kaçacak buraların..ama azimle devam inşaallah..
    olumsuz yorumlara bakma bile.
    canını sıkmaya değmez..

    YanıtlaSil
  4. Yasemin cekete şaşırdım ordan gelenler hep birebir geldi bana...demek arada oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben biraz şanssız seçimler yapıyorum galiba , ama çok komik bu ya :)

      Sil
  5. Aaa Yasemin Hanımcım üzmüşler sizi. Ayol ben dahil kaç bloger disiplinle yazı giriyoruz ki? Sizin gibi sık aralarla paylaşım yapan bir kaç bloger arkadaşa ben samimiyetimle söylüyorum bu işin emektarı gözüyle bakıyorum. Ayrıca ben sizi izliyorum diye siz de beni izlemek zorunda değilsiniz ki. Belki benimle ortak bakış açılarınız yok. Belki ben sizi izlemiyorum ama sizin benim bloğumdan almak istediğiniz fikirler, modeller, dünyalık şeyler var. Boşverin bu insanlar her yerde huzursuzdur. Üstünde durmaya değmez. Son olarak ceketteki kötü tecrübenize üzüldüm. Ben akıllandım, internetten kıyafet almıyorum. Büyük beden siparişi veriyorum; bizim konfeksyonların bir adeti var büyük beden denilince sadece üst bedeni baz alıp boyunu kısa basen kısmını da dar üretiyorlar. Pantolonlar hepten sürprizli geliyor. Kısa ve geniş bir belle belinize büyük gelen pantolon üst bacağı sıkıyor ve büyün selülitlerinizi dünya aleme deşifre ediyor :) En iyisi gözünüzün gördüğünü, kumaşını bildiğinizi, üstünüza denediğinizi almak. Ben öyleyapıyorum. Gerçi sizinki sponsormuş ama ben kendi kendimin sponsoru olunca artık internet alışverişine son verdim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katılıyorum samimiyetsizlik burda başlıyor zaten. Takipe takip :) teşekkür ederim ❤

      Sil
  6. yasemin hanım sabahtan gördüm o yayını kaldırılınca döndüm hatta diyecektim emeğe pek kıymet verilmiyor ülkemizde.
    şunu rahatlıkla söyleyebilirim bloğu büyüdükçe burnu büyümeyen, kimseyi ayırt etmeyen herkese karşı mütevazi çok çok nadir bir insansın Allah razı olsun sana sempatik görünmek için yazmadığımı da biliyorsun... sürekli takip ediyorum ve çok şeyler öğrendim senden desteğini hiç esirgemedin. hep böyle kal, inşaAllah yüzyüze görüşme imkanımızda olur bir gün...
    cekete gelince tek başına gözüme pek güzel gözükmedi açıkçası ama rengi ne kadar açmış seni.. ne giysen yakışıyor maşaAllah. çanta olarak mı göreceğiz ilerde demek hadi hayırlısı bakalım. :)) kolay gelsin şimdiden!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Saadet abla , iyiki varsın sende benim için çok õzelsin sende biliyorsun

      Sil
  7. aaa...emeğe saygı göstermek yerine bir de laf mı ediyor bu insanlar?beğenmeyen açmasın sizi.iyki tanımışım sizi görmezsem eksik kalıyorum ben.alışkanlığım oldunuz.sanki yıllardır dostuz.o kadar içten o kadar samimi.bunlar da benim gerçek düşüncem abartı yok yağ da yok yani.tanımadığım birini de böyle sevebiliyomuşum uzaktan demekki.bence bu karşıdan alınan samimiyete bağlı.sizde kalın sağlıcakla.bunlar azaltmasın sizin ışığınızı.sevgilerr

    YanıtlaSil
  8. Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Düzenli yayın yapan ender bloggerlardan birisiniz. Diğerleri ya instagram yüzünden bloğa yazı yazmayı bıraktı ya da iki parça bedava kumaş veya giysi alacak diye blogları reklam panayırına döndü. Sözüm yanlış anlaşılmasın sizin de sponsorlarınız var, bloğunuzda reklam var ama ölçülü. Benim sözüm işin suyunu çıkaranlara.

    YanıtlaSil
  9. ben özellikle üreten bloglara hayranım :) çok istiyorum dikiş dikmeyi ama pek becerim yok bu konuda ellerinize sağlık :) Takibe aldım bende beklerim:)

    http://yenihayatiminilkgunu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  10. Üzülme be canım, davulun sesi uzaktan hoş gelir. İki gün bloğumuzu okuyup bok atanları çok gördük biz. Ben de özlüyorum mesela eskiyi ama çocuk büyüdü, yatalak ananeme bakmak, şimdi o vefat edince alzaighmer dedemle tamamen daha fazla zaman kaybediyorum ve ben de yazamıyorum, bırak arkadaşlarımla iki çift laf etmeyi. Dediğin gibi aslında kopmuyoruz hayat başka yöne sürükleyip duruyor. Kenardan bakınca çok takipçisi var da havalı diyen çok oldu bana. Kim soruyor ki ne haldeyiz. Sana helal olsun ama, herkese hala yetişebiliyorsun ya hakikaten helal olsun. Ha bu arada kızım evde değil 11 gündür ve biraz blog okudum nasıl mutluyum anlatamam:D İyi ki varsın;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür edErim ❤ suzy ' cim yazdıklarına aynen katılıyorum . Sanada kolay gelsin , Allah yardimcin olsun

      Sil