22 Haziran 2016 Çarşamba

Naz' ın Renkli Elbisesi ve Siyah Asimetrik Şifon Tunik


 Hava sıcaklığı 45 ama bizim hissettiğimiz 200 derece filan ,,,yine klasik bir Antalya sıcağı ama bu yaz çok erken başladı  ve çok daha yoğun yaşıyoruz. İki hafta daha buralardayız  ama bu iki hafta nasıl geçecek gerçekten bilmiyorum .  Kapalı avm ve oyun merkezleri hiç sevmesem de yine ilk tercihimiz oluyor maalesef. Denize sadece hafta sonları gidiyoruz o da su ılık olduğu için Antalya da deniz olayını pek sevmiyorum. Yine bana kalan vakitte bol bol dikiş dikiyorum . 



İşte tam benlik dediğim bir şifon tunik daha . Gelir gelmez kalıbını mülaj kağıdına aktadım. Farklı kumaşlarla denemek için  sabırsızlanıyorum :)



                Tunik  BURADAN .  Ben beden olarak large sipariş vermiştim ve tam istediğim gibi oldu. 



 Naza diktiğim son elbisenin  kumaşını üç yaz önce Ayvalık pazarından parça olarak almıştım. Mevsimlik biraz likralı bir kumaş. Aynı burada anlattığım gibi diktim. Tek farkı alt etek kısmını kloş değilde  geniş bir dikdörtgen şeklinde biçip büzgülerle üst bedene diktim. 




 Elbiseyi gece naz uyurken diktiğim için provasız ve ezbere oldu ama üzerine tam oldu . En önemliside kendisi yeni elbisesini  çok sevdi. 










                                                  Naz elbise  /  ben diktim       siyah tunik  /  romwe 

                                                                       instagram/ yasemin_uzunoglu


5 yorum:

  1. ben küçük hanımın elbisesine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. ne tatlı olmuşsunuz çok güzel yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Nazın elbisesi çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Tuniğinizde çok yakışmış güle güle giyinin, şuan bende antalyadayım ve dediğiniz gibi hissedilen sıcaklık 200 derece :)) Nil daha küçük olduğu için içerde oyalanıyor ama Nehir gözünü açar açmaz denizz diye tutturuyor, vay benim halime :)))

    YanıtlaSil