15 Temmuz 2016 Cuma

Yaz ve Elele Keyfi

Yıllarca büyük bir beğeni ile okuyup elimden düşürmediğim elele artık online sayfası ile çok daha zengin.    Bu yaz sık sık ziyaret edip deniz kenarında bile hiç sıkılmadan okuduğum sayfanın en sevdiğim  bölümlerini sizlerle paylaşmak istedim. 



Dikiş sever ve tasarımcı bir blogger olarak   benim en çok ziyaret ettiğim  bölüm tabi ki  moda ve güzellik  kategorisi.  Tüm dünya modasının son trendleri ve yeni akımlarını takip etmek ve moda adına kendimce ilham alarak bunları kalıba dökmek gerçekten çok keyifli. 




Güzellik kategorisinde yer alan makyaj , cilt ve saç bakımında gerçekten ilginç tüyolar ve bakım önerileri  var. Benim gibi platin saç kullananların faydalanacağını düşünüyorum.  Son zamanlarda en çok dikkatimi çeken ve yine elele sayesinde öğrendiğim bir konuda  sarımsaklı şampuanın faydaları. Özellikle saç dökülmesi  ve kepek sorunu yaşayanlar için oldukça doğal bir ürün. Detayları yine sitede bulabilirsiniz.



Elele tv 'yi eminin bir çoğunuz duymuşsunuzdur . Eğer duymadıysanız özellikle tavsiye ederim çünkü bu sayfada  çekim arkası , dizi ve film fragmanı , komik videolar ve yine güzellik- moda adına birbirinden ilginç konular bulmanız mümkün.




'' Fala inanma falsızda kalma  ''  başlığı altında söylemek isterim ki  burcumun özelliği gereği olsa bende astroloji ve rüya yorumlarına oldukça meraklıyım. Yine sitede oldukça açıklayıcı ve çok geniş bir yelpazede incelenen  astroloji gerçekten okumaya değer.    Ve yine söylemeden edemeyeceğim bir konu da ücretsiz tarot falı .   Bir bakın derim yinede :)








Kadına dair her şeyin olduğu ve biz bayanların rehberi olan elele tabiki sadece bunlardan ibaret değil.  Çok daha fazlası için   hepiniz davetlisiniz.  Sevgiler  :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder