27 Ağustos 2016 Cumartesi

Diktiklerim : Suni Yılan Derisi Beyaz Portföy ve Mavi - Beyaz Bir Kombin

 Ne zamandır küçük beyaz bir portföy arıyordum . Antalyadan  gelmeden  biraz bakınmıştım ama kumaştan biraz anlayınca öyle her şeyi beğenmiyorsunuz . İlla bir kusur filan :)



 Geçtiğimiz akşam annemde bıraktığım kumaşlardan birini görünce oturup bir saatte  diktim. Bunu iki yaz önce Ayvalık pazarındaki kumaşçımdan almıştım , kendisi artık pazara gelmiyor maalesef . Parçası 1 tl filandı , astarlı tam çantalık. 



 Ben çantanın biraz daha dik durması için içine tela koydum yalnız çantalık tela değildi benim koyduğum . Şu gömlek yakalarına koyulan daha ince olanlarda kullandım. Sonuç olarak daha memnun kaldım diyebilirim. Çantanın alt kısmına oldukça geniş bir kulak yapıp onun küçüğünü de  üst fermuar kısmında yaptım. yani hem alt hem üst köşeli oldu.  Bu fikride annem verdi . Dikerken çok detaylı fotoğraf çekemedim ama bir sonraki daha açıklayıcı olur. 





Fermuar  aksesuarını da annemin kullanmadığı bir çantasından çıkardım. Bu baykuş ise sarımsaklı gece pazarından. Özellikle beni yeni keşfedip , instagramdan takibe alanlar için belirtmek isterim ki tüm çanta dikimlerim blogumda mevcut olduğu gibi uzman tv den de çanta ve pratik dikiş ile ilgili olan videolarıma bakıp fikir alabilirsiniz.



Ve işte benim en sevdiğim kot rengi . Bulduğum her  denim kumaşı almaya ve gördüğüm her kot eteği  sipariş vermeye devam ediyorum. 



Etek  buradan.   Kemeri ,  kumaşı , kalıbı tam istediğim gibi. One size yani tek beden olarak geçiyor banada tam oldu , arka bel kısmı lastikli zaten .




                                                               Fotoğraf çekimi yine kızımdan :)




                                                                                   sevgiler  :)                                                             


                                                                        beyaz fisto bluz  / zara     
                                                                            çanta /  ben diktim   
                                                                               etek /  buradan 

                                                                      instagram /yasemin_uzunoglu





3 yorum:

  1. Tam marin kombini ellerinize sağlık ;))

    YanıtlaSil
  2. Harika bir kombin olmuş! Ben bluzu da senin diktiğini düşünmüştüm, çünkü aynı kumaştan almıştım geçenlerde, hatta bir de elbise diktim. Çanta da çok şık, kumaşına bayıldım:)

    YanıtlaSil