30 Ağustos 2013 Cuma

YENİ KUMAŞ SPONSORUM BAYKUMAŞ.COM


Siteme şimdiye kadar gelen hazır giyim markalarının sponsorluk tekliflerine açıkçası pek sıcak bakmadım ve siteme koymadım.Kendi markamı oluşturmaya çalışan biri olarak dışarıdan hazır aldığım elbise ve takılarımı bile blogumda paylaşmaktan çekindim.Katalog mankenliği yapmak istemedim hiç bir zaman.
Ama baykumaş  firmasının kumaş sponsorluğuna hayır diyemedim.Baykumaş, Uygun Fiyatlarla Parça Kumaş- Kartela Kumaş,El yapımı Etnik Kolye-Takı, Hobi setleri, Akrilik Boya gibi birbirinden farklı Malzemeleri bulabileceğiniz Online bir butik. Teklif kulağıma çok sıcak geldi.Firma yetkilisi Tuğçe hanımla dün telefonda konuştuk ve kendisi benim tarzıma  uygun kumaşlardan oluşan 20 kiloluk bir kargo hazırladıklarını söyledi.Tuğçe hanım ve eşi MUĞLA FETHİYE çevresinde oturan bu 
işe gönül vermiş insanlar.Küçük yerde oturup ucuz kumaş bulamıyorum diyenler bu siteyi mutlaka ziyaret edin derim.Site henüz çok yeni ve sürekli getirdiği yeni ürün ve kumaşlarla kendini yeniliyor. Kargom gelir gelmez kumaşlarımla yine burada olacağım.



33 yorum:

  1. Şahane bir fikirmiş gerçekten.Az önce inceledim siteyi fiyatlar şahane ama kumaşlar hakkında çok fazla fikir edinemedim açıkçası ,dokusu nasıldır,ne dikmek için uygunolur... Neyse size hayırlı olsun yeni sponsorunuz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kumaşların üzerinde özelliklere tıklayın ürün hakkında bilgi veriyor :)

      Sil
  2. senin şu kendine özgü duruşuna,tarzına hayranım Yasemin.Baykumaş harika bir siteymiş hemen bakıyorum hayırlı olsun .Sana zaten ancak böyle bir sponsorluk yakışırdı Tuğçe hanım çok isabetli bir karar vermiş kumaşları çok merak ettimm hemen dik lütfen :)

    YanıtlaSil
  3. ayy süper sen neler dikersin var ya şimdi .Zeynep

    YanıtlaSil
  4. Sizin adınıza çok sevindim. Siteye hemen bakıcam. Hatırlısı olsun yapacaklarını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bakalım artık neler çıkacak :)

      Sil
  5. canım bu sıteyı paylasman cok guzel oldu tesekkurler, en azından penye gıbı kumaslar pıyasada cok pahalı burdan edınebılırm ben de şimdiden ellerine sağlık çok çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Esra , evet sitede çok uygun fiyata kumaşlar var kaçırma :)

      Sil
  6. Yasemin hanım sözünüz vardı biliyorsunuz.antalyaya gider gitmez maxi leopar eteğinizi nasıl diktiğinizi aşama aşama anlatıcaktınız.özellikle basene nasıl oturduğunu.heyecanla bekliyorum!bu arada Ayvalık'dan aldığınız yumuşak dantelden ne yapacağınızı da!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sözüm söz Banu hanım merak etmeyin leopar jarse kumaşım kalmadı ama yakınlarda siyah uzun kloş dikicem tekrar resimliycem sizin için :) Dantelleride eylül ayı içinde dikicem tam mevsimlik olsun :)

      Sil
  7. Çok tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Size yakışan bir tercih olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim .merakla bekliyorum!

    YanıtlaSil
  9. aynen Yasemin'cim, benim de aram pek yok bu sponsorluk meselesiyle. benim blog yazma amacıma hitap etmiyor zaten. ama bu harika bir sponsorlukmuş. bana da teklif etseler düşünmeden kabul ederim. neredeyse İstanbuldaki pazar fiyatlarında kumaşlar, inanılmaz! bizi bu siteye tanıştırdığın için çok teşekkürler, hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim , umarım dikiş severler olarak fazlasıyla faydalanırız :)

      Sil
  10. Böyle sponsorluğa kimse hayır diyemez :)) hemen girdim siteye ;)

    YanıtlaSil
  11. Böyle sponsorluğa kimse hayır diyemez :) hemen gittim sitey :)

    YanıtlaSil
  12. Öncelikle hayırlı olsun ne güzell olmuş bende hemen baktım siteye güzel kumaşlar var tam dikiş severlere göre :))

    YanıtlaSil
  13. Siteyi ziyaret ettim yasemincim gerrcekten fiyatlarda kumaslarda gayet basarili.hayir senin sayende bizde faydalanicaz..sana anca böyle bir sponsorluk yakisirdi nekadar icten ve dogal oldugunu biliyorum.hadi bakalim mutlu dikişler..

    YanıtlaSil
  14. İste bu yuzden sevilip takip ediliyosun yasemincim.Yardimsever ve guleryuzlu olman nedeniyle :) Evet siteye baktim kumaslar cok uygun ve guzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi hic dikis egitimin olmadigi halde guzel guzel cesit cesit diktiklerini paylasarak,dikis bilmeyenleri bile heveslendirmen :))

      Sil
    2. çok teşekkür ederim ne güzel bunları duymak :)

      Sil
  15. site gerçekten de süpermiş ayrıca kumaşlar da çok uygunmuş cidden :)

    gerçekten de kaçırılmayacak bir sponsor bu :)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba Herkese.. Yasemin'in bizimle çalışma kararı esas bizi mutluluktan uçurdu.. :) Uzun zamandır tanıdığım en samimi kişi diyebilirim.. Ki işinin temizliği ve kendi tarzı ile.. Hayranız sana! Herkesle birlikte biz de heyecanla bekliyoruz elinden çıkacak güzellikleri. Sık sık görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa çok teşekkür ederim Tuğçe hanım ama şimdi utandım umarım yeni işiniz ve siteniz çok hayırlı olur herşey gönlünüzce olsun inşallah .Bende sizinle tanışmaktan dolayı çok mutlu oldum :)

      Sil
  17. Baykumaş'ta bir kumaşla ilgili bir soru sormak için mail attım,hemencecik cevap geldi.mail ile Tuğçe Hanım'a teşekkür etmiştim ama burda görünce tekrar teşekkür etmek istedim,teşekkürler Tuğçe hanım!

    YanıtlaSil
  18. Zübeyde Hanım, ben teşekkür ederim esas.. Ayrıca kumaşlarınız yarın size doğru yola çıkıyor .. :) Umarım ki beğenirsiniz.. Şimdiden iyi günlerde keyif ile kullanmanız dileklerimizle.. :)

    YanıtlaSil
  19. Teşekkürler,sabırsızlıkla bekliyorum.Benimde henüz çok yeni bir bloğum var,kumaşlarım geldiğinde diktiklerimi orada paylaşacağım sizi de beklerim...http://benbuara.blogspot.com/

    YanıtlaSil