25 Kasım 2013 Pazartesi

YARASA KOL

İlk yarasa kol dikişim umduğumdan çok daha basit oldu.Cuma akşamı  bir buçuk saat içinde dikip hafta sonu giydim.Zaman kısıtlı olduğu için dikim aşamalarını fotoğraflayamadım.Zaten ilk fotoğrafta kalıp kendini çok net gösteriyor.Yine bel,kol ve yaka ağzında kendi kumaşından bantları geçip kol oyunu çok aşağıdan kestim.


Triko -penye karışımı olan bu likralı kumaşı daha önce burada da kullanmıştım.Son diktiğim desenli  deri çanta ise  elimden düşmez oldu.Ona da buradan bakabilirsiniz.Ayrıca çantayı da satış bloguma ekledim.



Saç örgüsünü çok seviyorum. 15- 16 yıldır  liseden kalan bu model yine hayatımda hiç değişmeyenlerden .Açıcı ve boya ile sürekli işlem görüp yıpranan  saçlarıma  özel günler dışında çok mecbur kalmadıkça  fön ya da maşa uygulamıyorum.Düz fön genelde ilk tercihim oluyor zaten uzun ve gösterişli bir saç rengine sahip olduğum içim maşa bende çok düğün vari duruyor,pek hoşlanmıyorum .




                                                       Yarasa kol triko- ben diktim
                                                      Siyah deri çanta - ben diktim
                                                Siyah dar streç pantolon - ben diktim

                                       MUTLU BİR HAFTA GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE :)


19 yorum:

  1. çok hoşsun canım. yıne çok harıka olmuş ellerine saglık

    YanıtlaSil
  2. ben seni çok beğendim...:)

    YanıtlaSil
  3. kombinin tamamı süper hazır gibiler gerçekten. size baktıkça içimden dikiş dikmek geliyo maşallah diyorum size :)
    çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sizin yorumlarınızı okuyunca daha çok dikesim geliyor çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Bluzunuzu çok beğendim ilk yazmışsınız ama bence gayet iyi :) okudum, okudum en son fotoğraftaki
    "Yarasa kol triko- ben diktim
    Siyah deri çanta - ben diktim
    Siyah dar streç pantolon - ben diktim" kısmına hepsinden çok bayıldım! Elerinize sağlık baştan ayağa siz olan bir kombin :)

    YanıtlaSil
  5. Kazağınız çok güzel olmuş siz de çok güzel görünüyorsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok incesiniz teşekkür ederim Seçil hanım :)

      Sil
  6. Yarasa modeli çok beğeniyourm dikmesi de kolay. sen de çok güzel dikmişsin canım ellerine sağlık çok yakışmış. becerikli insanın hali başka maşaAllah! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim saadet hanım sevgiler :)

      Sil
  7. Artık size yazacak bir yorum bulmakta zorlanıyorum ama yine süpersiniz ve size çok yakışmış :))

    YanıtlaSil
  8. Ablacığım, yine-yeni-yeniden çok hoş ve enerji dolu görünüyorsun. O kadar samimisin ki, ekrana bakarken yüzümde oluşan gülümsemeye engel olamıyorum; sanki mahalleden, siteden komşumuz gibi hissediyorum:) bu güzel saçların sırrını sormak istiyorum müsaadenle; açıcı diyorsun, işlem diyorsun... Biz de maşallah diyoruz vallahi:) bu gürlük genetik mi, yoksa kullandığın ürün vs var mi? Melek kızının güzel yanaklarından öper, kocaman sevgiler yollarım:) /Damla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damlacım çok teşekkür ederim gene sana ne güzel şeyler yazmışsın :)) Kullandığım her hangi bir ürün yok sanırım genetik kız kardeşleriminde saçları benim gibi hatta Naz doğmadan önce bir sürü şey kullanıyordum ama artık onlara bile sıra gelmiyor inan :) Bizde seni çok öpüyoruz ...sevgiler :)

      Sil
  9. çok şık olmuş çok da yakışmış çok zarifsiniz yasemin hanım

    YanıtlaSil
  10. Arada böyle değişik şeyler dene güzel olmuş ellerine sağlık.Saçlarında yakıyo valla gene maşallah nazar değmesin :))

    YanıtlaSil
  11. Saclarinizi ve rengini cok begendim hala kendiniz mi boyuyorsunuz merak ettim hic dip cikmis gormuyorum hangi boya markasi ve numarasi kullaniyorsunuz nu arada yarasa kol bluz de cok yakismis...

    YanıtlaSil
  12. Saclarinizi ve rengini cok begendim hala kendiniz mi boyuyorsunuz merak ettim hic dip cikmis gormuyorum hangi boya markasi ve numarasi kullaniyorsunuz nu arada yarasa kol bluz de cok yakismis...

    YanıtlaSil