16 Aralık 2013 Pazartesi

GRİLER , KAZ AYAĞI , POFUDUK PEMPE PİJAMA VE TRİKO


 Bu hafta benim için  yoğun oldukça başladı .Bu yüzden iki postu bir yazıda birleştirdim.Yılbaşı dolayısıyla çanta  ve anne kız takım etek siparişleri  biraz üst üstte geldi.Nazın okul etkinlikleri , ev işleri derken bir bakmışsın ki akşam olmuş bu arada bir de Antalya yerel dergi ve gazetesinden röportaj için mail geldi  sanırım ünlü oluyorum :))) Rahat bir zamanda onlarıda değerlendiricem.



Vakitsizlikten  dolayı çoğu fotoğrafı ne yazık ki akşam çekebildim bazılarında resim kalitesi çok düşük , kusura bakmayın.Nazın üzerindeki gri takımı ilk defa dün giydirdim keyfi yerindeyken bir kaç poz yakalamayı başarabildim.Bu  yazımda ayrıntıları vardı.



Çok güzel pofuduk ,yumuşacık bir peluş kumaştan hemen şipşak Naza bir de pijama takımı diktim.İnanılmaz sıcak tutuyor.Naz geçen seneye kadar tüm kışı tulumla geçirmişti ama artık bedenine göre tulum bulmak çok zor bende bu kumaşı bulunca en az uyku tulumu kadar sıcak tutan bir takım diktim.Bebekten aynı kumaştan bir de zıbını vardı .Kumaşçılarda adı sanırım peluş havlu kumaş olarak geçiyor.








Kaz ayağı desenli pantolonu ise geçen haftalarda dikmiştim.Onuda ertesi gün giyip hemen okula gitmişti.



Dün gece bir saatte diktiğim tunik bir triko.Biraz kalınca , kendinden üzerinde simli sakalları olan bir kumaş.Terziye götürüp sadece yakasına reçme yaptırıcam.



                     Şimdilik bu kadar .Hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah sevgiler :)


9 yorum:

  1. nazın picamasına bayıldımmm bunun 3-5 beden büyüğünü kendim için yıl başı hediyesi olarak siyahını diktim bu günde resimleri çektim 1-2 güne düzenler koyarım .. çok yakıştım prensese... siyah beyaz trikoyada bayıldım...

    YanıtlaSil
  2. harikasın ne kadar güzel şeyler dikmiş emeğine sağlık...naz çok şanslı:)

    YanıtlaSil
  3. Meryemcim çok teşekkür ederim

    Sevcan hanım sizde güle güle giyin yeni pijamanızı :) sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. az zamanda çok işler yapmışsınız yine, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Ne çok şeyler yapmışsınız birde hepsini fotolasaydınız nolurdu acaba Maaşallah size başarılarınız daim olsunn :))

    YanıtlaSil
  6. Her gün uğruyorum neredeyse ama her zaman mesaj yazamıyorum. Belki de tembellikten olsa gerek. Pembiş pijamayı görünce dayanamadım. Naz'a sarılıp pofidik pofidik uyumak var annesi. :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık. ÖzellikleNaz'ın pijamalarını ve tuniğinizi çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  8. Cicilerin içinde nasılda keyifli fıstık :) pembiş pijamada nasıl sıcak tutar ellerine sağlık annesi iyi düşünmüşün. Siparişlerinde Allah kolaylık versin.Çünkü bilirim hem ev hem çocuk,okul zaman çabuk geçiyo ve dikişe fazla zaman kalmıyo. Mutlu ve kolay dikişler canım sana :)

    YanıtlaSil
  9. Fotolar da, post da , dikişler de harika, emeklerine sağlık :) hele o son fotodaki mutluluğa maaşallah demeden geçemiyorum :)

    YanıtlaSil