6 Ocak 2014 Pazartesi

KADİFE BLUZ -2

Son bir haftadır yağmurlu  ve puslu  günler geçiren  Antalya da  pazar günü yazdan kalma , muhteşem bir hava vardı.Nazın hastalığı sebebiyle iyice eve kapanmıştım . Evimiz deniz kenarına çok yakın olduğu için  rüzgar diğer yerlere göre daha çok hissediliyor   güneşli havaya rağmen Nazı biraz korkarak dışarı çıkardım.



                      Bir önceki yazımda paylaştığım son diktiğim kadife bluzu ilk kez giydim.Geçen sene bu zamanlar artık kilom 71 lere kadar dayanmıştı 64 kiloya inince bir önceki  diktiğim kadife bluzumu kayınvalideme vermiştim.




                                                                       Geçen sene diktiğim bluz ve ben :((



                                Peluş siyah yelek ve siyah zımbalı çantada geçen kış dikip ve çok sık kullandıklarımdan.



Naz son iki gündür çok daha iyi.Buhar tedavisi ve son aldığımız ilaçlar ile  oldukça toparladı. Okuluna geri dönmek için can atıyor ama sanırım bu ay göndermiycem.



İ                                                     İçinizin açılması için parkımızın önünden çekilmiş bir kare :)



                                                                    Eve dönüş vakti.
                                                   Güzel bir hafta olması dileğiyle sevgiler ....

10 yorum:

  1. yaseminciğim diktiğin herşeyi hayranlıkla takip ediyorum ayrıca tebrik ederim bende bugün itibarıyla diyete ve spora başlıyorum :)

















































































    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim kolay gelsin sizede :)

      Sil
  2. İnşallah bi daha hastalanmaz,böyle mutlu mutlu gezersiniz analı kızlı. Çocuklar hasta olunca hayat duruyo gerçekten insanın eli kolu bağlanıyo.
    Artık google+ dan paylaşmıyosun Yasemin kaçırdığım yayınların olmuş.Ordanda paylaşırsan sevinirim :) Sağlıcakla kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. google + yı şimdilik kaldırdım rahatsız edici yorumlar gelmeye başladı en sonunda böyle bir çare buldum biraz ayarları kurcalamam gerekecek en kısa zamanda tekrar düzenliycem :)

      Sil
    2. Bende herkese açık olmadığım halde garip garip kişiler beni ekliyo hepsini engelliyorum bende başka çarem yok.

      Sil
  3. Kilo vermek size çok yakışmış güzeldiniz dahada güzel olmuşsunuz böyle. Umaraım Naz daha da iyi olur. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim ah Antalya en sevdiğim şehirlerden biri yazdan yaza gelebiliyorum tadini çıkarın valla bu arada tebrik ediyorum sizi hem anne hem eş hem dikiş üstelik bizleride ihmal etmiyorsunuz maşallah enerjinize kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim ah Antalya en sevdiğim şehirlerden biri yazdan yaza gelebiliyorum tadini çıkarın valla bu arada tebrik ediyorum sizi hem anne hem eş hem dikiş üstelik bizleride ihmal etmiyorsunuz maşallah enerjinize kolay gelsin :)

    YanıtlaSil