31 Ocak 2014 Cuma

SİYAH KADİFE JİLE


Bu elbiseyi  gerçekten çok özenerek diktim. Bir yandan da çok abartılı , abiye bir model olacak diye tedirgin oldum ama sonuç beni gayet mutlu etti.




Bu yazımda biçilmiş hali vardı .Sadece süslemeleri kalmıştı .Etek ucunda kullandığım tül fırfırları aynı zamanda kol çevresinde kullandım.






Alt eteğini yine kloş bol büzgülü yaptım. Resimde çok net değil ama  birde büyük fiyonk dikip etek üzerine sabitledim.En kısa zamanda aynı modeli  beyaz  ve pembe kadifede  tül kumaşlarla beraber kullanıp   prenses  elbiseleri yapmayı düşünüyorum :)



Kızım için bir şeyler dikerken  yaşadığım mutluluk, keyif şimdiye kadar yaptığım hiç bir şeyle  kıyaslanamayacak kadar farklı bir duygu. Bunu da sanırım  yine en iyi dikiş bilen kız anneleri bilir :)
Naza bu elbiseyi giydirdikten  sonra söylediği bir  cümle  beni o kadar çok mutlu etti ki eridim resmen.
annecim  elbisem çok güzel olmuş , senin gibi anne anne kokuyor :)

Küçücük kumaşlardan oluşan büyük mutluluklar ....
sevgiyle kalın ...


19 yorum:

  1. fiyonk ve fırfırlarla elbise bir harika. kızınız da maşallah güzel gelişiyor geçen seneden bu yana takip ediyorum çok büyüdü kızınız. Bu güzellik ne giyse yakışmaz mı annesi..

    YanıtlaSil
  2. ayy yasemin harika lütfen şu anne kız takımlarını satışa koy değişik tasarımlar yap nlour walla markasın yaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şİmdilik sadece talep oldukça yapabiliyorum ,bakalım hayırlısı :)

      Sil
  3. Yasemin hanım kızınıza çok yakışmış çok dozunda bir abiye olmuş bazen çocuklara abiye olsun diye komik kıyafetler giydiriyorlar sizinkisi gene çizginizi yansıtmış özel olmuş ellerinize sağlık kızınızda Maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmenize sevindim , bende o tarz abartılı abiye kıyafetleri sevmiyorum çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Mutlu olunmazmı bende kızıma bişeyler örüp veya dikip giydirdiğim zaman ben daha da mutlu oluyorumki nasıl aynı çocuk gibi :)) Jilede çok hoş olmuş fırfırlar ayrı bi hava vermiş...saçlar da lüle lüle maşallah fıstığa,güle güle giysin.

    YanıtlaSil
  5. Güzel cimcimeye çok yakışmış :) mutlu günlerde giyisin...

    YanıtlaSil
  6. yasemin konuyla alakasız ama bişi sormak isitiyorum kargo alıp vermelerin olduğu için bilgin vardır...memlekete kargo yollucam yurtiçi kargo ucuk fiyatlar istemiş küçük bişi için ptt kargo ne kadar alıyor bilgin varmı ptt kargoyuda postaneden mi yolluyoruz???şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kilo ve ebatına göre değişiyor tabii , ama kargo zorunluluğu yoksa ptt kargo ile gönder çok daha uygun , evet ptt kargo yu postaneden gönderiyorsun :)

      Sil
  7. kızınız çok şanslı çok yetenekli bir annesi var

    YanıtlaSil
  8. yasemin seni çook iyi anlıyorum. benim de kızlarım var ve bende onlar için sürekli kıyafetler tasarlayıp dikiyorum.belki de seni kendime bu yüzden yakın hissediyor ve sıkı takip ediyorum. onların diktiklerimi büyük bir heyecanla giymesi de beni çook mutlu ediyor.ayrıca bence tatlı kızın çok haklı; annelerin eliyle hazırladıkları kesinlikle anne kokar:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim , Ne güzel sizde şanslı annelerdensiniz o zaman :)

      Sil
  9. çok yakışmış küçük hanıma maşallahh elbisenin içinde pek mutlu görünüyor..ellerinize sağlık Yasemin hanım gerçek bi yeteneksiniz

    YanıtlaSil
  10. Çok teşekkürler şimdi utandım

    YanıtlaSil