25 Şubat 2014 Salı

SON DÖRT PARÇA

Çok severek aldığım ve  dar etek diktiğim mavi leopardan bu seferde Nazla kendime kloş bir takım  daha diktim.Kumaş biraz kalın ve diri olduğu için ilk başta kloş etek  dikmek istememiştim ama duruşu gerçekten iyi oldu. Nazın eteğinin sadece bel lastiği kaldı .Elime geçen her kalın ve kaliteli penyeden illaki kızıma bir tayt - pantolon dikiyorum .Günlük kullanım için çok rahat oluyor .Aynı kumaş yine burada vardı.




Yine son aldığım kumaşların arasında yer alan  likralı siyah dantelle bir hırka diktim.Fotoğrafı gece çektiğim için görüntü kalitesi bozuk , kusura bakmayın . Dikimi daha önce yayınladığım puantiyeli hırkayla aynı. Ön bantlarında yine siyah jarse kullandım.Bu tarz hırkaları özellikle kloş eteklerin üzerine çok sık giyiyorum, farklı kumaş ve renklerini bahar ayları için şimdiden hazırlamaya başladım.



17 yorum:

  1. Yine herzaman ki gibi süper ellerinize emeğinize sağlık süpersiniz :)))

    YanıtlaSil
  2. Herşeyinizle kalitenizle süpersinizzzz!!!! Leopar desen bi başka güzel bana da bulaştı :))) bende artık diktikçe dikiyorum :))) insanın dikip giydiğini giymesi kadar güzel bir duygu yokmuş:))) bunu nerden aldın dediklerinde "ben diktim "demek meğerse ne güzelmiş sizi farketmeseydim belkide dikmezdim tekstil hayatımda Teşekkürler YASEMİN UZUNOĞLU....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim ne güzel bunları duymak :))

      Sil
  3. Çok güzeller, bende ki leopar sevgisi senin sayende. İyi günlerde giyin ana kız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler , leopar bulaşıcı zaten kolay kolay geçmez .)

      Sil
  4. Hepsi harika görünüyor yasemin hanım ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Hirkaya bayildim ama hepsi guzel danteli cok seviyorumda iyi gunlerde kullanin.bisey sormak istiyorum blog acmak cokmu zahmetli biseymi acmayi dusunuyorum epeydir arastiramadim.pelin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pelin aslında zor değil ama biraz blogger ayarlarını kurcalamak gerekiyor ben sora sora boza öğrendim :)

      Sil
  6. ellerine sağlık yasemin,çok hızlısın maşallah...

    YanıtlaSil
  7. Evime bir makina birde overlok alıcam ama makina olarak ne kullanıyorsunuz??? Gerçekten size rastlamasaydım belkide hiç dikmezdim herşey elimin altındayken ama samiyetimle diyorum kocamann Teşekkürlerrrrr YASEMİN UZUNOĞLU... HERŞEYDE ŞANSINIZ BOL,BEREKETLİ OLSUN SEVİLİYORSUNUZ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy çok teşekkür ederim :)) Ben singer promise 1409 kullanıyorum 2 sene oldu ve çok memnunum o zamanlar 300 tl civarındaydı .

      Sil
  8. yasemin hanım bir şey sormak istiyorum.bende çanta dikmeye çalışıyorum. ama bi yerde hep takılıyorum.çanta dikimini anlattığınız yazılarınızıda okudum,resimleri inceledim ama o noktayı çözemedim. sorun şu çantayı dikiyorum. ancak astarın neresini dikeceğimi ve çantaya hangi yönde geçireceğimi çözemedim. .birde astarın taban kısmını çantaya sabitleniyor mu ? hani toplanmasın diye .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben astarını sabitlemiyorum zaten sorunda olmuyor kapitone çok güzel tutuyor hem astar hem de çanta kumaşı dikişleri birbirine bakacak şekilde koyuyoruz biraz karışık gelebilir ama aslında resimlerde çok belli olması gerekiyor bira uğraşırsanız çözersiniz kesin :)

      Sil
  9. Komik birşey diyeceğim. Dün gece rüyamda seni gördüm. Biz Antalya'ya taşınmışız (ki bu konuda planlarımız var gerçekten...) seninle buluşmuşuz aman bana bir poz yapıyorsun ki sorma! "Yasemin ne oldu?" diyorum, öff pöff yapıp uzaklaşıyorsun... Deli miyim neyim... Yasemciğim sanal ortamda bilmeden kalbini mi kırdım? :)))
    imza: ruh hastası blogger irem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy deli kız :) hiç olurmu öyle şey umarım taşınırsınız çok sevinirim gerçekten çok öpüyorum canım seni :)

      Sil