29 Mayıs 2014 Perşembe

DÜĞÜN

 Fotoğraflar dün gece gittiğimiz bir düğünden , yalnız çoğu resim cep telefonu kamerasıyla çekildiği için bazıları bulanık kusura bakmayın.



 Elbisenin son dikilmiş halini burada paylaşmıştım , dün gece ilk defa giymek nasip  oldu.Üzerinde düşündüğüm bir kaç değişiklik vardı ama ne yazık ki vakitsizliktan yapamadım.



                 Sırtı açık bir model olduğu için  yine abiye bir şalla beraber kullanmak istedim. Aslında saçlarımı maşayla sarıp dağınık topuz yapacaktım ama düğüne 1 saat kala maşamın kablosunun yandığını fark edince biraz özensiz olan bu düz fönlü saçlarla gitmek zorunda kaldım :(




Naz daha düğünün başlarında uykum geldi , hadi eve girelim moduna girdiysede ilerleyen saatlerde uykusu biraz  açıldı .Nazın saçlarını ben yaptım , saçları dalgaları olduğu için balerin topuzunu yapmak sadece 2 dakikamı aldı , elbisesi hazır bu sefer uğraşmak istemedim .




                                                                        Yanımda oturan eşimin kız kardeşi olur yani görümcem :)

Üzerindeki kolları tüllü puanlı siyah elbisenin  bir örneğini geçen haftalarda kendime dikmiştim , elbiseyi çok beğenmişti  aynısından biraz daha mini modelini onada diktim . Aklımdaki bir iki abiye daha var , düğün sezonu gelmişken yavaştan dikmek istiyorum .

                                                                         SEVGİLER :)



4 yorum: