12 Mayıs 2014 Pazartesi

PUANTİYE

Yurt dışı alışverişlerinde artık tecrübe kazandıkça bedenleri tutturmaya başladım. Aslında elbise benim diktiğim modellere çok benziyor ama puantiye ve şifon olmasına dayanamadım.


Son alışveriş durağım ise buradan , aynı siteden bir kaç parçada takı siparişi vermiştim , takılara ayrı bir bayıldım diyebilirim.


Elbisenin boyu beni rahatsız eden bir yerde kaldığı için en kısa zamanda diz hizasında kısaltmayı düşünüyorum.




puantiyeli şifon elbise- buradan 
beyaz deri çanta - ben diktim


6 yorum:

  1. elbise cok sık ve cok yakısmıs saglıkla kullan bana kalırsa elbisenin boyu cok iyi sanırım yenı trend bu boy etek ve elbise

    YanıtlaSil
  2. Yasemin hanım çok şıksınız :)
    Bu arada bu başlık altından soruyorum kusuruma bakmayın ama saç açma işleminde saçınız zarar gördümü.? Şuan saçım kızıl ama baya bi aktı açsam saçlarım çok zarar görür mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim , istediğiniz soruyu istediğiniz başlık altında sorabilirsiniz tabi , açıcıyı ilk uygulamaya başladığım zamanlar biraz bilinçsizce saçlarıma bulaştırarak boyamıştım o dönem özellikle diplerimde yanmalar olmuştu , ama şimdi elim alıştı her ay uygulamadığım için o kadar yanma olmuyor ama tabikide saça zarar veriyor ama saçınızda yanma , yıpranma yoksa ilk seferde bir şey olmaz :)

      Sil
  3. çok güzel bir elbise. bu arada çantada çok hoş:)
    bnde yeni blogger olarak beklerimm: symcouture.blogspot.ro

    YanıtlaSil