26 Mayıs 2014 Pazartesi

ZEBRA , FUŞYA , SİYAH VE GLİTTER


Zebra desenli deri çantayı aslında İstanbula gitmeden önce  dikmiştim , bazı yerleri  dikiş makinemi çok zorladı ,  bu yüzden  yarım kalmıştı.  Diğer diktiğim körüklü çantalardan tek farkı bazı yerlerini dikişle değilde zımbayla kapatmam oldu.  Deri kendinden  astarlı olduğu için iç astar kullanmama gerek kalmadı ,üzerindeki  altın sarısı zımbalar dışında başka bir aksesuar yok.Fermuarı, çanta körüklü olduğu için sadece orta kısmında küçük bir parça olarak kullandım.İlk fırsatta bu çantanın pembe renginide dikmeyi düşünüyorum, o zaman blogda dikim aşamalarını  daha ayrıntılı  olarak bulabilirsiniz.



Düşük kollu siyah bluzu uzman tv çekimleri sırasında dikmiştim. 15 dakikada biten bir bluz oldu ,yakasında biye ya da  bant yok sadece içine kıvırıp diktim . Fuşya maksi etek ise yine  geçen yaz diktiklerimden  . Burada vardı.



   Bu da düşük kollu bluzun biçilmiş hali  , özellikle dikişe yeni başladığım dönemlerde çok sık diktiğim bluz modellerinden biriydi.



Glitter ayakkabıların şu sıralar gördüğüm  her rengini alıyorum , bu tarz ayakkabıları en çok maksi etek ile  giymeyi seviyorum , arada bir rüküş durumlar söz konusu olabiliyor ama süslü ve simli olması benim için yeterli :))





Siyah bluz - ben diktim
fuşya maksi etek - ben diktim 
zebra desenli deri çanta - ben diktim

Güzel ve mutlu bir hafta olması dileğiyle :)


11 yorum:

  1. Mutlu haftalar. Her diktiginiz.guzel oluyor. 15 dk da bi bluz ne guzel.nimet.:)

    YanıtlaSil
  2. Ya ağlamak istiyorum ne güzel şeyler dikmişsin gene :(((

    YanıtlaSil
  3. güle güle giyin diktiklerinizi çok güzeller ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Elinize saglik ozellikle cantaya bayildim.pek sabirli olmadigim bi konu canta dikimi.darisi basima

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çanta ne yazık ki çok vakit alan , yorucu ve sabır isteyen bir uğraş :)

      Sil
  5. Böyle canlı renkleri çok yakıştıryorum size,çanta da çok güzel olmuş.Çanta dikmeyi seven biri olarak dikim aşamalarını heyecanla bekliyorum..))

    YanıtlaSil
  6. fuşya çok yakışmış :))

    YanıtlaSil