30 Haziran 2014 Pazartesi

Siyah Fırfırlı Elbise - BAYKUMAŞ

Penye kumaşlarla pek aram olmadığını söylemiştim .Penye olacaksa da biraz streç  biraz parlak bir penye olmalı kesinlikle , aynen son diktiğim fırfırlı  siyah elbisenin kumaşında olduğu gibi :)


Penye - streç tarzı olan bu parça kışın   baykumaştan gelen paketler arasındaydı. Kış için biraz ince olduğu için bahar veya yaz aylarında bir şeyler dikerim diye ayırmıştım Elbise yine iki parçalı bu sefer üst fırfırlarında biraz tembellik yapıp hazır bir aplike kullandım. .Bu tarz aplikeleri Antalya da  dönerciler çarşısı karşısındaki Işıl Tuhafiye ve saat kulesindeki Düğmeci Kayada bulabilirsiniz. Hatta bu fırfırların çok daha kabarık olanlarıda vardı ama ben biraz daha kibar bir şey olsun istedim.Üst gövdenin kol ağzı ve v yaka kısmında siyah bant var.Alt etek kısmını ise  çok gereksiz olarak 4 parçalı kloş şeklinde  biçtim. Zaten etek üzerinde dikişleri görebilirsiniz.





Siyah fırfırlı elbise  -  ben diktim -  baykumaş
siyah zincirli portföy- ben diktim
kalpli zincir bileklik  - buradan 

       Baykumaştan yine harika kumaşlar sipariş verdim , sabah akşam kargom gelir , çok güzeller çokkkkk :))

                                                            MUTLU HAFTALAR :)


9 yorum:

  1. Bunu ben çok beğendim. Gerçekten çok yakışmış. Ya da en çok yakıştırdığım diyebilirim. Güle güle giyin. Etek boyu konusundaki sıkıntınızı atlattınız sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim , biliyorsunuzdur artık arada kalan boyları çok sevmiyorum ya maksi olup yerlere kadar olacak yada diz hizasında mini ve kısa boylarıda zaten tercih etmiyorum . Sıkıntı yok yani :)

      Sil
  2. ikiside çok şık olmuş..elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. emeğinize sağlık.çok şık güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  4. çok şık, ellerine sağlık. ben de kargomu heyecanla bekliyorum ;))

    YanıtlaSil
  5. Fırfırlar çok yakışmış :) elbise bence çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın .Sevgiler

    YanıtlaSil