22 Ağustos 2014 Cuma

Sıcaklar Bitsin Artık İsimli Eşofman Takımı

Ayvalık pazarından aldığım sweat kumaştan hatırlarsanız kapüşonlu bir üs dikmiştim .Bir sonraki hafta aynı kumaştan bir parça daha bulmuştum .Onu da geçen gün beli lastikli bir eşofman altı olarak değerlendirdim. İlk diktiğim kapüşonlu ceketi payetlerle süslemek istiyordum ama sonradan evde giyilecek rahat bir takım olsun diye bu fikrimden vazgeçtim.


Bu takımın adını da  sıcaklar bitsin artık  olarak koyuyorum.
Mutlu hafta sonları :))



9 yorum:

  1. Yasemin hanım merhaba sizi yaklaşık 1,5 yıldır her gün büyük bir beğeni ile takip ediyorum harika şeyler üretiyorsunuz ve gün geçtikçe kendinizi geliştiriyorsunuz sizden çok şey öğrendim ama nedense siz tek düze tarzınızı değiştirmemek için büyük bir gösteriyorsunuz saç renginiz, şekli , rujunuzun rengi , gözlükleriniz , siyah ve leopar tutkunuz , verdiğinizi pozlar bile aynı bence bu kabuktan çıkıp daha farklı bir imaja bürünebilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne saçma bir yorum , insanlar artık ne yazacaklarını şaşırmış

      Sil
  2. daha önce aynı yorumlara defalarca cevap vermiştim tekrar vereyim tarz adı üstünde tarzdır , değişmez . Belki beni içimde olduğum bu kabuktan dolayı her gün büyük bir beğeni ile 1, 5 yıldır takip ediyorsunuzdur. Dikişlerimin ve ürettiklerimin gelişmesi , ilerlemesi benim için yeterli gerisi bence o kabukta kalabilir ben bu halimle çok mutluyum :)

    YanıtlaSil
  3. tarzınız size çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
  4. Cidden ya tarz değişmez ki :) bence gayet güzel tarzın ablacımm güle güle giy eskit.hatta eskimesin ya çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. takım haline daha bi bayıldım!

    YanıtlaSil
  6. Tarzını değiştir diyor 1,5 yıldır takip ediyor nasıl bir tezat bu yahu? Biz mankenmiyiz poz değiştirelim. Herkes gibi ev içi çekim işte neyin kafası bu anlamadım.

    YanıtlaSil
  7. Yasemincim çok güzel olmuş ellerine sağlık ama dur bitmesinnnn yaz daha. Yeni başladı benim için sezon :) sağlık muhalefeti malum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok geçmiş olsun , iyi tatiller o zaman :))

      Sil