30 Ekim 2014 Perşembe

Yanlış Bir Seçim Olan Siyah Volanlı Tunik

Ayvalık pazarından gelen son kumaşların ilk parçasıyla bu etek ucu volanlı siyah tuniği diktim.Aslında volan derken yaptığım şey sürekli diktiğim kloş elbiselerim kısa halini yapıp , etek kısmını biraz daha dar yapmak oldu çok fazla bir atraksiyon  yok yani :)


Kumaş çok güzel likralı , parlak bir triko sanırım streç oranı biraz fazla vücuda o kadar güzel oturdu ki göğüs yanlarından pens yapmama bile gerek kalmadı.


Yalnız sonradan fark ettim ki bu model aslında bana hiç yakışmadı , Tuniğin altına giydiğim siyah pantolona rağmen sanki üzerimde  bir mini elbise varmış  havası verdi . Benide 5 kilo kadar şişman gösterdi .



Kumaşı nasıl kurtarırım diye düşünürken hemen makası alıp tuniği ön  ortasından  kestim  ve şu an itibariyle bantlarını hazırlamaya başladım. Kendileri artık volanlı hanım hanımcık bir hırka olmak üzere beklemede  , şu andaki kesilmiş hali bile tunik halinden çok daha iyi , biter bitmez yine burdayım :)

siyah tunik - ben diktim
siyah scuba streç pantolon - ben diktim 
siyah deri zincirli portföy - ben diktim

                                                              İnstagram /yasemin_uzunoglu



7 yorum:

  1. bence çok çok güzel olmus hiçte kg lulu gostermemis ama senin icine sinmedigi belli :)

    YanıtlaSil
  2. tunik çok güzel olmuş, çokta yakışmış bence. canım kilon yok ki senin kilolu gösterse, ben bile diktim giyiyorum! :D ama kesmişsin artık bakalım hırka olarak nasıl olacak? ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Ayni hatayi ayni modelde bende yapmistim, aynio sebeplerden benimde icime sinmemisti :( Ama siz degerlendirmissiniz, ben direkt cope attim :)
    Gozumde canlandirdimda evet hirka olarak bayagi guzel olacak gibi geldi banada...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Yasemin'cim belki volanı tam bel hizzasında koysaydın daha iyi olurdu. Böyle biraz aşağıda kalmış sanki ondan öyle gelmiş olabilir sana. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Golan'ı belden itibaren ve tam kalçada bitiyor ya bende de aynı şey olmuştu.. Bir diğer Seçenek ucuna yeni parçayla uzatıp elbise de olabilir.

    YanıtlaSil