2 Aralık 2014 Salı

Son Dikişler

Ayvalıktan gelen son kumaşlarla ilk olarak dalmaçya desenli bu scuba parçayı diktim.Kumaş kalın olduğu için astarlama  gereğini duymadım. 


Aynı kalıbı  son olarak kapüşonlu  kalpli sweatshirt de kullanmıştım.


 Kapüşonun iç astarını yine kendi kumaşından kullandım. İlk olarak astarını fuşya olarak düşünmüştüm ama yıkama sırasında pembenin beyaz olan yerlerini boyayacağını düşündüm ve vazgeçtim.Ceket tam olarak bitmedi beyaz fermuarının dikimi ve bir iki detay kaldı.


Kısmet olupta ayaklanırsam bu benekli ceketi  yine kendi diktiğim fuşya pantolonumla beraber kombinlemek  istiyorum.


 Nazın üzerindeki pudra renkli simli triko hediye gelmişti.Boyu oldukça uzun , kullanışsız bir elbiseydi. Boyunu kısaltıp yeni diktiğim siyah tayt- pantolonun üzerine giydirdim .Siyah pantolonun kumaşıda Ayvalıktan , kalın, içi pamuklu çok esnek  bir  kumaş.Her ne kadar cicili bicili elbiseler dikip, alsam da okulda çok  rahat edemiyor. O yüzden bu ara en büyük kurtarıcımız tayt pantolonlar ve üst kalın penyeler :)


                                                                               Sevgiler

                                                              instagram / yasemin_uzunoglu


5 yorum:

  1. Yasemin hanım çok güzel bir parça olmuş. Scuba kumaşlarda yıkanınca boyama yapıyormu? Ama pembe astarda süper olurdu. Özellikle dalmaçya yada leopar desenli kumaşlara pembe yada floresan yeşil,mor,sarı çok güzel oluyor. Güle güle iyi günlerde giyin

    YanıtlaSil
  2. Aslinda sentetik kumas olduklarindan boyama yapmamasi lazim ama bu kumasi yikarken siyah benekler beyazi soldurdu normalde cok daha beyazdi pembeyi düsünemiyorum zaten ;)

    YanıtlaSil
  3. Yasemin hanım astarlamayı bana öğretebilir misiniz kaban diktim 2 kere astarı söktüm gene beceremedim siz pratik dikiş yaptığınız için rica ediyorum ama olur mu :)?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. astarlı bir dikiş yaparsam resimli olarak mutlaka yayınlarım :)

      Sil
  4. ya bana scuba demeyin fena oluyorum... :( biz izmirde hiç bulamıyoruz böyle kumaşlar... acaba kumaşcınız ile iletişime geçsem bana da gönderir mi scuba kumaşlardan?

    YanıtlaSil