16 Aralık 2012 Pazar

SON DİKTİĞİM ÇANTALAR


Son bir aydır dikip ama yayımlamadığım bir kaç çanta vardı,resimleri düzenlerken onlarıda blogumda paylaşmak istedim.İlk siyah tay kumaşından olan çanta bir siparişti.İçinede leopar saten kumaştan astar yapmıştım ne yazık ki içinin resmini çekmemişim .



Bu çantayı Kayınvalideme hediye ettim.Saplarını başka kullanmadığım bir çantadan söküp dikmiştim.Taşlarlada biraz süsledim.


Suni yılan derisinden iki makyaj çantası diktim.Birini kendime ayırdım tekini ise çok sevdiğim bir arkadaşıma hediye ettim.Daha önce dikmiş olduğum deri portföy çantayla yapılışları aynı..BU YAZIMDA bulabilirsiniz.


Bu çantayı geçen sene dikmiştim ama yarım kalmıştı.Saplarını diktim ve zımbaladım.MOSCHINO harflerinin arasından deriyi geçirdim ve çantaya monte ettim.Çoğu çantada bu harflerin içinden zincir geçirip aksesuar olarak kullanıyorum.KÜRK ÇANTAMDA kullanmıştım en son.


Bu kocaman fiyonklu çantada liseye giden en küçük kız kardeşimin isteği üzerine dikilmiştir.  :)  Tamamen artık kumaşlarımı kullanarak diktiğim bir çanta oldu .

29 yorum:

  1. Hepsi birbirinden şık, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çantalar çok başarılı, ellerinize sağlık. Dışarıda görsem hazır zannederdim.

    YanıtlaSil
  3. hepsi de çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. Çantaların hepsi birbirinden güzel... Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Çok hoş çantalar güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  6. ne kadar maharetlisiniz maşallah... :)

    YanıtlaSil
  7. Hep söylüyorum yine söylicem.. :)
    sen bu çanta işinde bi marka oluşturmalısın kendine
    Kesinlikle elimden geldğince de destek olurum
    ve eminimki benim gibi düşünüp destek olucak arkdş çoktur..

    bi facebook hayran sayfası açıp duyurusunda yardımım olabilir bloğumda zaten yakında bi duyrunu yapmayı düşünüyodum bu şekilde ...
    Bunun dışında kesinlikle çanta modellerini genişletip markalaşmalısın
    Sende yorumlardan ve tıklanma oranlarından görüyosundur kısa zamanda baya bi takipçiye ulaşmış olmak ve tanınıyo olmak bunlar avantaj senin için..

    Çantalar yine çok güzel zaten daha evel görmüştük paylaşmıştın bu modeli
    Elelrine sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikişte biraz daha ilerleyip çantalarla ilgili farklı bir şeyler yapmak var zaten kafamda:) çok teşekkürler Zeynep ilgin ve alakan için

      Sil
  8. harika işler çıkarıyorsunuz ben gri sivri omuzlu elbisenize talibim :) size mail attım az önce geri dönerseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
  9. oyyy hepsi çok şık duruyor . tüm çantaları çok sevdim, özellikle sonuncudaki fiyonk detayı ayrı güzel ve şık olmuş bayıldım :) ellerine sağlık :) çok güzel ve temiz bir dikişi var :)

    YanıtlaSil
  10. Yaptıklarınızı gördükçe bayılıyorum yapıcım ama çocuklarla pek mümkün olmuyo ara verdim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim kızımda 3 yaşında Nur hanım insan isteyince bir şekilde yolunu buluyor ama biraz fedakarlık gerekiyor tabii.Çok teşekkür ederim güzel yorumunuza :)

      Sil
  11. Hepsi çok güzeller ama 1. resimdekine bayıldım çok şık gerçekten, elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  12. Bende cicileydi'ye katiliyorum. Artik marka olma zamani:) Yakinda Antalyaya gelme planim var, hazirda olan cantaniz varsa satinalmak isterim.

    YanıtlaSil
  13. Canım hergün bloguna mutlaka bakıyorum çok güzel şeyler yapıyorsun bende ilham alarak ilk çanta deneyimimi yapmak istiyorum kumaşlarım herşeyim hazır .. birdahaki çanta yaptıgında yapım aşamasını resimlerini çekermisin çok rica etsem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. duygucum ben çantaları satış amaçlı yaptığım için ne yazıkki açıklama yapamıyorum mantık olarak :) ama kasım ayında bir postta deri bir portföy çanta dikimini resimli olarak anlatmıştım,bakabilirsin.Aklına takılan bir şey olursa mail atabilirsin seve seve yardımcı olurum :)

      Sil
  14. anladım canım bende kendi kafamdan tasarımladım ve leopar bir çanta diktim 10marifette paylaşacağım görmeni isterim yorumda at olurmu kendime güvenim gelsin istiyorum...ayrıca facebookta arkadaşlık gönderdim sana arada danışma amaçlı ama doğal olarak tanımadıgın için kabul etmedin.. =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii tabii bakarım merak etme :) Kusura bakma tanıyamadım galiba faceden o yuzden kabul etmemişimdir.Hadi bakalım kolay gelsin sana :))

      Sil
  15. Yaptıklarınızın hepsi birbirinden güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil