27 Aralık 2013 Cuma

HAFTANIN DİKİŞLERİ VE SON GELİŞMELER


Üzerinde yaklaşık 70 adet tırnaklı geçmeli zımbanın bulunduğu crocodile derisinden bir çanta yaptım.Sadece yine kendi derisinden dikeceğim sapları kaldı.Üzerindeki zımbaları sabitlemek gerçekten çok zahmetli , 
neredeyse bir gecemi aldı ama sonuç güzel oldu .




Son diktiklerimden olan bu siyah jarse tunik fotoğraflarda biraz parlama yaptığı için çok net çıkmamış.Bu sefer çok sık kullanmadığım v yaka oldu .Göğüs altından ek bir parça daha koyup korsaj görüntüsünü verdim. Yanlarını da uzun kemer bant koydum .Kol boylarını ise dirsek altında bıraktım. Kol ağzına da ince lastik koydum her zamankinden daha farklı oldu.Birkaç ay önce buna benzer bir modeli burada paylaşmıştım.



 Bu yazımda aynı kumaştan yine Naza diktiğim bu pofuduk pijamaların uçuk pembesi vardı.Bir de üzerinde hello kitty desenli olanını diktim. Son iki metre daha kaldı bu kumaştan en kısa zamanda kendime de  bir çift dikmek istiyorum.Kumaşlar ucuz Bursa kumaş pazarından sanırım farklı renkleri vardı.



Son kumaş alışverişimden yaklaşık üç metre siyah , çok güzel bir kadife kumaş aldım.En son diktiğim  elbise modelinde bir kloş elbise daha dikicem.Yakın bir zamanda  çok sevdiğim bir arkadaşımın nikahında giymeyi planlıyorum.Umarım o zamana kadar yetişir.



Naz 15 gündür hasta evdeydi . Dört ayda dört antibiyotik bitirdik. Çok şükür ki son iki gün daha iyi , biraz canlandı :)  Sanırım bu ay kreşe göndermicem ama bu çözüm mü bilmiyorum....


Gazete haberinden sonra destek verip güzel dileklerini  gönderen, mail yollayan , yorum bırakan herkese burdan bir kez daha çokkkkkk teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok gururlandım.
 Sponsor firmalardan  gelen reklam tekliflerinin yanında birde program teklifi geldi .Sitem normalde 1500 - 2000 arası ziyaret edilen bir blog iken gazete ve tv haberlerinden sonra  10 .000 e kadar çıkmış . Kendime  ve bloguma yakışan sponsorluk tekliflerini değerlendirmeyi düşünüyorum.Ama onu  dışındaki program teklifine  pek sıcak bakmıyorum.
Bunun dışında beni strese sokan bazı olaylarla da karşılaştım.  Bu yüzden sayfanın üst kısmına yasal uyarı yazısı ekledim.Bundan sonrada tüm resimlerimin üzerine büyük çaprazlamasına kendi adımı yazıcam.Umarım biraz da olsa caydırıcı olur.

SEVGİLER :)



22 yorum:

  1. Naz'a çok geçmiş olsun. Vitamin şurupları kullanıyormusunuz? Onlar yine biraz daha koruyor hastalıklardan. Pembelere bayıldım ve emeğe saygı konusundaki fikrinize katılıyor başarılarınızın devamını diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet hemde kaç vitamin :((( Bu kış böyle geçecek sanırım ....

      Sil
  2. eğer okulda ilk senesiyse evet sürekli hasta oluyorlar ama sonraki yıllarda olmayacaktır inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. yasemin hanım enerjinize maşallah her gün 1 ürün çıkartıyorsunuz sizi blogger dünyasının en çalışkanı seçmek lazım ;) mrlgrck74.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Kıyamam Naz'a cok geçmiş olsun, daha once de yazmistim ilk yıl mutlaka hasta olacak. Bağışıklığı guclenecek , ne yaparsan yap böyle. Üzülme, benim oglum da evde bu hafta, oksuruk icin turp bal kürü, gıcık için balli limon, biz boyle geciriyoruz..haberlerini okuyorum ve senin adina inan çok seviniyorum.. insallah hersey gönlünce guzel olur. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çooookk teşekkür ederim eksik olmayın .:)) bize artık ilaçlar bile etki etmiyor doktor en son ilaçlarınıda değiştirdi .

      Sil
  5. Woooowwwww çanta bu haliyle bile harika gözüküyor. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi ? bir bitsin gerçekten çok merak ediyorum nasıl olacak :))

      Sil
  6. çok güzeller ama ben naz ın pijamasına bayıldım.lakın bu pijamanın yaka bandı kumaşı nedir ?bu pofuduk kumaşı aradım bulamadım m ne kadar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bursa kumaş pazarından almıştım metresi 10 tl kadardı sanırım peluş havlu kumaş olarak geçiyor . Yaka kısmında ise bant olarak pembe bir penyeyi kullandım.

      Sil
  7. Gazetedeki haberini gördüm ozaman tebrik etmeye fırsatım olmamıştı. Yürekten tebrik ediyorum umarım bu başarılar katlanarak artar. Naza da çok geçmiş olsun. Onlar hasta olacağına biz olsak keşke. ..

    YanıtlaSil
  8. Tekrar çok geçmiş olsun çantaya bayıldım ve bitmişini merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  9. Canım maşallah çok yeteneklisin diyecek başka bişey yok sayende kısa bi zaman içinde bende dikişe başlamayı düşünüyorum tabi kendime ve kızıma bişey dikmek için sadece :)

    YanıtlaSil
  10. Yasemin maşallah diyorum sana. Bu tunik çok hoş olmuş. Geçmiş olsun Bu çağları en çok hasta oldukları zamanlar. Okula gitmesinin de etkisi var. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Bugun Antalya da deprem olmus. Umarim iyisindir bir sorun yoktur. Antalya olunca aklima hemen sen geldin merak ettim acikcasi. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hayır biz bir şey hissetmedik genelde deniz kenarındaki siteler çok sallanmış çok teşekkür ederim :)

      Sil