2 Nisan 2014 Çarşamba

KALPLİ ELBİSE

Elimde kalan çok küçük parçalardan yine bir değerlendirme yaparak Naza çok pratik bir elbise daha diktim.Çizgili kumaşı daha önce burada ,siyah eteğin kumaşını ise burada kullanmıştım.




Etek yine iki parçadan oluşuyor. Alt etek kısmını kloş kesip üst gövdeyle beraber  düz dikişle birleştirdim.Aynı işlemi daha önce burada da yapmıştım.Yakayı  çift kat siyah jarseyle bant  olarak geçtim.Kalp desenli  aplikeyi  yine siyah jarseden kesip bluzun üzerine makineyle diktim. Nazın elbise dikimi için seçtiğim her iki parçada likralı pamuklu bir kumaştır.







6 yorum:

  1. elbise çok cici , uzman tv ye çok sevindim , umarım çok uzun sürmez bu kadar başarı, azim , güzellik ve mütevazilik 41 kere maşallah size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim , şimdilik sadece üstün körü tarihi konuştuk , kısmet :)

      Sil
  2. sizi son 1 senedir çok sıkı takip ediyorum her yaptığınız , diktiğiniz bana ilham oluyor oturup evde oturup aynısını uyguluyorum öncelikle size bunun için çok teşekkür ederim ve sizi ekrana inanılmaz yakıştırdım ama ben sizin çok çok daha iyi konumlara geleceğinize o kadar çok inanıyorum ki lütfen bu yeteniğiniz sadece blog sayfalarında kalmasın sevgiler SEVGİ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elimden geldiği kadar aktiv olup , kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama küçük bir çocukla ister istemez şartlar çok kısıtlanıyor , şimdilik böyle iyi gidiyor ilerisi kısmet artık, güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim :)

      Sil