7 Nisan 2014 Pazartesi

SİYAH FİTİLLİ ETEK


Son iki gündür biraz keyifsizim , hafta boyunca gelen siparişleri yetiştirmeye çalışırken biraz uykusuz kaldım . Uzun sürede makinenin başında oturunca belim ve boynum ciddi  şekilde tutuldu.Fotoğraflarda özellikle yüzümü kestim  ,şu an dağılmış durumda olduğumu söyleyebilirim .


Bir önceki  yazımda baykumaştan gelen kumaşlardan bahsetmiştim , bu kumaşta gelen paketin içinde vardı.Zaten kumaşı sitede görür görmez aklıma hemen dar bir etek ve kolsuz bir jile dikmek gelmişti Geldiği gün hemen yarım saat içinde de  bu eteği diktim .Etek aşağıya doğru düz iniyor , kalem etekle çan etek arası kalmış bir model diyebiliriz.Belinde  ise yine kalın kemer lastik kullandım.Kumaş çok esnek olunca pens gibi ayrıntılara da  gerek kalmadı.


Kumaş yarı polyester, fitilli  ve orta kalınlıkta streç bir kumaş. Aslında kumaşın spor bir tarzı var , doğru parçaları seçerseniz gündüz için rahat bir etek olabileceği gibi  biraz takı  ve aksesuarla spor havadan çıkarıp   şık bir kıyafete çevirmeniz mümkün. Kalan parçadan da  kapri tarzında dar bir pantolon yada kolsuz bir jile yapmayı düşünüyorum.



                                                Biraz dinleneyim , hemen dönücem :)

                                                   Herkes için güzel bir hafta olsun :)


6 yorum:

  1. harika olmuş eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. bu streç kumaşı ne zamandır arıyordum peki sitede adı ne olarak geçiyor yardımcı olursanız hemen bakmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. likralı parça kumaş olarak geçiyor linki burada http://baykumas.com/collections/parca-kumaslar/products/j201-160-x-200-cm-likrali-parca-kumas

      Sil
  3. Guzel olmus eline saglik.amvalop bluz asamalarini bekloyorum:)) (pelin)

    YanıtlaSil