5 Nisan 2014 Cumartesi

SİYAH MAKSİ ELBİSE

Bu yazımda bahsettiğim iki parçalı maksi kloş elbiseyi bitirince cuma günü  hemen giydim.Elbise iki parçadan oluşuyor. Alt kloş olarak kestiğim eteği üst gövdeyle göğüsün iki karış altında düz dikişle birleştirdim.Aslında aklımda leopar tülden kuşak yapmak vardı ama şimdilik sade bıraktım.


Elbise için 2,5 metreden fazla  sandy kumaş kullandım. Yaka ve kol ağzına burada  bahsettiğim  bantlardan geçtim.Bu  modeli özellikle göbek ve basen sorunu olan bayanlara tavsiye edebilirim , hamileler içinde çok kullanışlı , rahat bir elbise olabileceğini düşünüyorum.



Daha öncede uzun kloş etek uçlarını sadece kesip,   , herhangi bir dikiş yapmadan öylece bıraktığımı  bir çok yazımda anlatmıştım , bu şekilde bırakılan etek uçları gördüğünüz gibi çok düzgün duruyor , jarse ince bir kumaş olduğu için ne yazık ki kıvırma sırasında esneme ve dalgalanma yapıyor, bu da benim gözümü çok rahatsız ediyor .Tabi bu durum sadece uzun etekler için geçerli eğer kumaşın boyu diz hizasında ise mecburen dikiş yapmak zorunda kalıyorum .



Bu elbiseden daha önce sipariş olarak da dikmiştim , kumaş likralı çok esnek olduğu için beden sorunu hiç yaşamadım. Ama 38 - 40 beden  için daha uygun olduğunu düşünüyorum. 
Aynı elbiseyi satış bloguma ekledim. Yaz boyunca aynı modelin farklı  renk ve desenlerini dikmeye devam edicem.Sipariş vermek isteyenler  osmozkadini@hotmail.com adresine mail gönderebilirler.




Elbise şık bir kolye ve ayakkabıyla abiye olabileceği gibi yine  kot ceket ve babetlerle de gündüz için  çok rahat bir parça olabilir :)




                                                 Siyah maksi kloş elbise - ben diktim

                                                   Suni leopar deri çanta - ben diktim

                                                             Kolye - rosegal



5 yorum:

  1. Cok hos olmus grrcekten .benimde biraz gobisim vsr esnek kumaslarim bir kac tane elbise dikmek istiyorumda nsl model yaparsam biraz gizlerim esnek kumasta hemen cikar gobis bilemedim yani taktik bekliyorum lutfen:)) pelin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben alt eteği üst parçayla göğüsün iki karış altında dikmiştim , siz daha yakın bir yerden dikerseniz yani daha yukarıdan göbeğiniz biraz daha kamufle olabilir

      Sil
  2. ayy inanmıyorum harika olmuş , su gibisiniz zaten çok yakışmış iyi günlerde kullanın , bol satışlarınız olsun inşallah

    YanıtlaSil
  3. siz takip etmeye yeni başladım saclarımı sarıya baoyamak için çözüm ararken sitenizi buldum ve çok sevindim gerçekten elbiseniz çok hos olmuş bende elbise hiymeyı cok severim

    YanıtlaSil