4 Nisan 2014 Cuma

SON SİYAHLAR

Elimde kalan son dört metre siyah sandy jarse kumaştan bu üç parçayı çıkardım. Artık kışa kadar siyah bir şeyler dikmeyi pek düşünmüyorum , bunlar son olsun :)
İlk kez anvelop bir bluz diktim , yazlık ve kolsuz  oldu ,dikim aşamalarını daha sonraki yazılarımda paylaşmaya çalışıcam.İkinci olarak yine bir hırka diktim , üzerindeki çiçekleride ben yaptım .Biraz uyduruk oldular ama ilerleyen günlerde daha güzellerini yaparsam uygulamalı olarak  mutlaka bloguma koyucam. Benim çiçekler alışa gelmişin biraz dışında oldular ama benim hoşuma gitti :)
Hırkanın üzerinde de fena olmadılar ama ben başka bir yerde kullanmayı düşünüyorum :)



Bu elbiseyi henüz bitirmedim , yaka, kol ağzı bantları ve birleştirme dikişleri  kaldı.Elbise yine iki parçadan oluşuyor, alt etek kısmı maksi kloş olarak kesildi. Birleştirme dikişinin üzerinden bu leopar tül parçayı koymayı düşünüyorum ,elbiseye sabitlemek  yerine haricen takılmasını daha uygun gördüm , sıkılırsam çıkarırım  yada sade kullanırım . Merak edenler için hemen belirteyim bu elbise için 2,5 metreden  fazla kumaş kullandım.

                                                         Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
                                                                           Sevgiler :)


2 yorum:

  1. Yine super olmus buluz ve hirka amvalop buluz yapimini bekliyorum kalipla daga once calismistim bakalim bu nsl.elbisede geliyorum bekleyin diyo :)) pelin

    YanıtlaSil
  2. Bluz de hırka da çok güzel olmuş çiçekler de hiç uyduruk durmuyor... Benim elim de hep siyahlara gidiyor bahar geldi renklenmemiz lazım artık...

    YanıtlaSil