14 Ocak 2015 Çarşamba

PEMBE TÜTÜ

 Naza  yılbaşı için son dakika  elimde olan tüllerden  tütü  bir etek dikmiştim. Eteğini çok sevmiş olacak ki  sürekli üzerinde bıraksam  pijama üzerine bile tütüsünü giyebilir :)


Tül kumaşları dikmeyi sevmiyorum ,Biçmesi , büzmesi , etek boyunu ayarlaması benim için ayrı bir dert . Deriyi bile dikerken bu kadar zorlanmıyorum.Eteğin daha kabarık durması  için büzgü yöntemiyle tülleri kat kat diktim.Astarını da yine pembe pamuklu bir kumaştan yaptım.Etekte iki ayrı ton kullandım uçuk pembe etek ucuna denk getirirken koyu pembe kısmını ise üst  kısmına diktim. Bel kısmında ise beyaz kemer lastik kullandım.  


Fotoğraf makinesini evde unutunca bizde resimleri cep telefonu ile çektik  bu yüzden bazı fotoğraflar çok net değil .Hediye paketini andıran görüntümüzün kusuruna bakmayın lütfen , sanırım Naz renk seçimi konusunda bana tam zıt bir karakter olacak !


Sevgiler 




5 yorum:

  1. Naz haklı amaaa devamlı giymekle :) çok yakışmış cimcimeye eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şeker olmuş yakışmış tatlı kızınıza:) Pembe de iki ayrı ton degilde degrade gibi durmuş sanki ,dört ton pembe gibi.

    YanıtlaSil
  3. maşaAllah çok tatlısınız. :)) eteği çok cici olmuş Nazın güzel günlerde giysin. kat kat çok güzel olmuş ben de cesaret edemedim henüz, gözüm korkuyor doğrusu. :) ama niyetimde var nasip olursa dikeceğim kızıma inşaAllah.

    YanıtlaSil
  4. pembe kızlara nede çok yakışıyor .. biraz zahmet verse de sonuç çok guzel

    YanıtlaSil
  5. Bende zamanin da tutu yapmistim ama tam deli isi sok yap misali olmustu

    YanıtlaSil