25 Temmuz 2018 Çarşamba

KeiKei Gece Elbiseleri Sizi Gecenin Parlayan Yıldızı Yapacak


Söz, nişan, kına ve düğün organizasyonları gibi özel günlerde kadınlar birbirinden daha şık görünmek için büyük bir hassasiyet göstermekte ve elbise seçimini bu doğrultuda gerçekleştirmektedir. Bunların yanı sıra doğum günü, yıl dönümleri ve sevgililer günü gibi özel günler ise kadınlar için apayrı bir boyuttur. Aşkın verdiği heyecanla her zaman daha şık bir görünüm sağlamak isteyen kadınlar gece elbisesi seçimlerinde daima vücut hatlarına uygun seçimler yapmalıdır. Dolayısıyla seçeceğiniz kumaşın türü ve rengi oldukça önemlidir. Bu sebeple kendinize yakışan renkleri ve uygun kumaşları ile doğru KeiKei gece elbiseleri  tercih ederek gecenin parlayan yıldızı haline gelebilirsiniz.






Birbirinden İddialı Tasarımlar

Gece kıyafetleri seçiminde çoğunluklu olarak uzun gece elbiseleri tercih edilse de mini elbiselerin şıklığı her zaman ön planda olmaktadır. Eğer boyunuz kısa ise ve uzun elbiseleri taşıyamayacağınızı düşünüyorsanız güzel bir mini model seçerek farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Seçeceğiniz kıyafetlerde omuz detaylarına dikkat ederek farklı bir tasarım da tercih edebilirsiniz. Ayrıca dantel, güpür, taş ve tül gibi ince detaylarla da elbisenizin şıklığını iki katına çıkarmanız mümkün olacaktır. Mini elbiselerin yanı sıra arkası önü kısa fakat arkası kuyruklu elbiseler de son yılların en çok tercih edilenleri arasında yerini almıştır. Vücudunuza uygun bir tasarım tercih ederek gecenizi daha da güzelleştirebileceğinizi unutmamalısınız.






Zarifliğin Simgesi Uzun Elbiseler
Asalet ve zarafet deyince akla ilk gelen seçenek KeiKei tasarımından çıkmış uzun gece elbiseleri olmaktadır. Birbirinden şık modelleri ile ön plana çıkan uzun elbiseler; zarif görünmek isteyenlerin ilk adresidir. Özel gecenizde hem rahat olmak hem de gözleri üzerinize çekmek istiyorsanız uzun bir elbise beğenebilirsiniz. Elbise seçerken renk faktörünün bütün geceyi etkileyeceğini unutmamalısınız. Özellikle siyah, mürdüm ve saks mavisi gibi renkler; asil görünmek isteyenlerin modası haline gelmiştir. Eğer daha sade ve naif bir görünüm elde etmek isterseniz pudra, pembe ve su yeşili gibi renklerdeki gece kıyafetlerini tercih edebilirsiniz.



Taşlı Gece Elbiseleriyle Dikkatler Üzerinizde !

Birbirinden şık gece elbiseleri ile dikkatleri kolay bir şekilde üzerinize çekebilir ve gecenin en çok konuşulan ismi olabilirsiniz. Bu yılın sık sık tercih edilenleri arasında yer alan taş
detayları, özellikle de uzun elbise modellerinin vazgeçilmezi olmuştur. Siz de parlayan bir yıldız olmak ve gözleri kamaştırmak istiyorsanız tercihinizi taş detaylı elbiselerden yana kullanabilirsiniz. Omuzları taş detaylı modellerin şıklık ve zarafet yarışında sizi öne çıkaracağını unutmamalısınız. Ayrıca bunun yanı sıra KeiKei’nin vücudunuza tam oturacak şifon gece elbiseleri  ile de özel günlerinize anlam katabilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder