25 Temmuz 2018 Çarşamba

Waffle Makinesi İle Tatlı Krizlerini Çözün


Hamur işi sevenler tarafından büyük ilgi gören waffle makinesi tatlı krizlerinize çözüm olmaktadır. Görünüşü son derece güzel olan bu tatlının yapımı oldukça kolaydır. Bunun için iyi bir waffle makinesi işlerinizi daha da kolay hale getirecektir. Evlerde işlerde sıklıkla kullanılan bu makineler sayesinde herkes kendi damak zevkine en uygun waffle tarifini hazırlayabilmektedir.

Waffle Makinesi Fiyatları

Waffle makinası fiyatları makinenin özelliğine ve modeline bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Özellikle ürün rengi, yüzey şekilleri, makinenin ebatları fiyatlar üzerinde etkili olmaktadır. Bunun yanı sıra makinenin ısı derecesinin ayarlanması, pişirme kısmının kolay temizlenebilir ve çizilmez olması, üretiminde teflon, çelik ya da döküm gibi malzemeler kullanılması da Arzum waffle makinesi fiyatları  hakkında tahmin yapmanızı sağlamaktadır.


 Ebat olarak waffle makinası farklı boyutlara sahiptir. Bunlar arasında karar verirken kaç kişilik waffle yapacağınızı göz önünde bulundurmanız size yardımcı olacaktır. Bazı makineler hem geniş boyutlarda olmaktadır hem de çabuk ısınma ya da geç pişirme gibi özelliklere sahiptir. Bu modellerdeki waffle makinesi fiyatları diğerlerine göre biraz daha yüksektir.

Waffle Makinesi Modelleri

Waffle makinesi modellerini incelediğinizde bazı modellerde hem waffle hem de tost yapabilme özelliğinin olduğunu görebilirsiniz. Waffle tost makinesi gibi modeller evler ve işyerleri için daha kullanışlı olup birbirinden lezzetli tostlar ve wafflelar yapabilmenizi sağlamaktadır.Arzum waffle ve tost makinesi  ile hazırladığınız her bir waffle tadını damağınızda bırakacaktır.

Waffle tost makinesi haricinde sadece tost ya da sadece waffle makinesi olarak kullanılabilen modeller de bulunmaktadır. Bu modeller waffle ve tost makinesi ile hazırlanan yiyeceklere kıyasla daha kolay kullanıma sahip olup tek bir ürün üzerine tasarlanmıştır. Özellikle waffle makinesi sadece dışarıda yiyebildiğiniz birbirinden tatlı waffleları size evde de yapabilme imkânı sağlamaktadır.




Birbirinden farklı modeller arasında seçim yapmakta zorlanırsanız ilk tercihiniz Arzum waffle makinesi olabilir. Bu makine yapışmaz plakaları ve şık tasarımı sayesinde hayal ettiğiniz waffle’ı yapmanıza yardım etmektedir. Üç yıl garantili olan bu ürün her seferde tek bir waffle hamuru pişirmektedir. Sıcaklık ayarı bulunan Arzum waffle makinesi  aynı zamanda ısıya dayanıklı ergonomik tutma sapına da sahiptir. Böylece pişirme esnasında hamurunuzun kıvamını kolayca takip edebilirsiniz. Ayrıca bu modelde ikaz ışığı ve termostat
bulunması sayesinde waffle hamurunuzun hazır olduğunu görebilirsiniz. 700 W gücünde olan waffle makinesi evde aniden gelen waffle yeme isteğinizi lezzetli bir şekilde giderebilmenize imkân vermektedir.

1 yorum: