22 Şubat 2014 Cumartesi

EN SEVDİĞİM DÖRTLÜ

 En sevdiğim dörtlüyü yani siyah maksi etek , leopar bluz , leopar çanta ve deri ceketi hafta sonu bir araya getirdim.Aslında çantayı siyah tercih etsem daha iyi olacaktı sanki ama özellikle leoparı takmak istedim.


 Uzun zamandır leopar çanta dikmemiştim. Bu hafta iki çanta siparişti . Üçüncüsünü de kendim için diktim. Her seferinde vakitsizlikten dolayı sıkışıyorum ve elimdekini vermek zorunda kalıyorum.



                     Siyah jarse maksi eteği geçen kış dikmiştim. Çok severek ve çok sık giyiyorum.Leopar bluzun dikim aşamalarını ise  bu yazımda paylaşmıştım.




Leopar bluz- ben diktim
siyah maksi kloş etek - ben diktim
leopar çanta - ben diktim
                                                                   
                                                                                          SEVGİLER :)
                                                
                                                           
                                                          

18 yorum:

  1. Yasemin hanım çantanız müthiş çok başarılı hele el yapımı olması şaka gibi seri üretime geçin artık :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haftada üç çantayı zor çıkartıyorum Serap hanım seri üretim ve ben şimdilik çok zorrrrrrrrr :))

      Sil
  2. bence leopar çanta daha iyi olmuş eğer çantada siyah olsaydı hep siyahlara bürünmüş olurdunuz.

    YanıtlaSil
  3. leopar ve siyahı sizin kadar iyi taşıyan yok sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuş. Başka söze gerek yok.

    YanıtlaSil
  5. Bilmiyorum ama ben sizi ve tarzınızı çok frapan çok abartı buluyorum o saç rengi bile büyük cesaret ister özellikle kolunuzdaki leopar çanta gerçekten rüküş ben kullanamazdım şahsen bir anne olarak bence daha sade ve kaliteli
    parçalar seçmelisiniz lütfen kusura bakmayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TARZIMI FRAPAN , ABARTI BULABİLİRSİNİZ SAYGI DUYARIM . SAÇ RENGİM DE İDDİALI EVET HERKESİN

      TAŞIYACAĞI BİR RENK DEĞİL AMA BEN TAŞIYORUM . ÇANTAM RÜKÜŞ AMA BEN DİKTİM ZEVKLEDE

      TAKIYORUM . HEPSİNE EYVALLAH AMA ANNELİĞİME LAF SÖYLEMEK SİZİN HADDİNİZE DÜŞMEZ

      YORUMUNU ADAM GİBİ YAZ BEĞENMİYORSANDA TAKİP ETME ....

      Sil
  6. Sizi takip etmeye başladıktan ve tarzınızı anladıktan sonra nerde leopar kumaş ya da çanta görsem ilk aklıma gelen siz oluyorsunuz. Yasemin hanım görse bayılır bunlara diyorum. Aynı zamanda yaşadığım şehirde bir kişide sizin çantalarınızdan birini gördüm hemen anladım sizin güzel ellerinizden çıktığını. Bu yazıdaki çantaya da ilk gördüğüm günden beri vurgunum. Aynı sizin gibi kendi diktiğim şeyleri giymekten, kullanmaktan zevk alıyorum. Kimin ne dediği umurumda olmuyor.Siz çok başarılı bir annesiniz..Devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim hülya hanım :) en önemliside o zaten diktiğiniz şeylerden zevk alıp severek giymek. Sonuçta herkes leopar sevmek zorunda değil ama ben çok seviyorum bu şekilde düşünmenize sevindim :)

      Sil
  7. Merhaba yine ben pelin cok guzel hepsi ama canta super ellerine saglik.portfoy dikiminde bi kolaylik buldum paylasayim dedim fermuar sonunu dikemiyodumya acilabilen mont fermuari kullandim hic acik kalmadi sadece ben birsantim kadar biraktim kalan fermuari icine yerlestirmek icin super oldu sizede cok tesekkurler paylasimlariniz icin iyi gunler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende size teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için :)

      Sil
  8. merhaba yasemin hanım.ben özlem. 2 çocuk annesi olarak kendime bir uğraş ararken dikişe merak saldım.yakın zamanda dikiş makinesi aldım. şimdilik dik sök tekniğiyle bişeyler yapmaya çalışıyorum.tabi daha çok söküyorum :) ama pes etmek yok.bloğunuz çok güzel ve yararlı.inş. bir gün bende sizin gibi tasarımlar yapabilirm benimde bir kızım var ona elbiseler dikmek istiyorum. size gelen olumsuz eleştirilre takılmayın.herkes herşeyi beğenmek zorunda değil ama giyim kuşamla anneliği kıyaslamak hoş değil.evet belki saç renginiz iddalı bende cesaret edip o renk yapamam ama size çok yakışıyor.birde bişey sormak istiyorum.derya baykala katıldığınız videoyu izlemek istedim ama hata veriyor açılmıyor.internettede arattım video yok.mümkünse o videoyu güncelleyebilirmisiniz. .teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Özlem hanım bir kaç gün önce bende farkettim videoları hallettim şimdi bakabilirsiniz ne yazık ki you tube a indirmek aklıma gelmemiş güzel yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  10. yasemin hanım, çok teşekkür ederim. videonuzu izledim.çok güzel.keşke program süresi yetseydi yapılışlarını canlı canlı gösterseydiniz. olsun, bloğunuzdaki paylaşımlarınızda faydalı. tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakında başka çekimler olacak o zaman dikim aşamalarını daha net görebilirsiniz :)

      Sil