11 Şubat 2014 Salı

LEOPAR PELUŞ


Bu kapüşonlu peluş leopar kaban uzun zamandır aradığım parçalardan biriydi.Kumaşını kendim alıp dikmeye niyetlenmiştim ama bu tarz peluş kumaşlarla çalışmak gerçekten çok zor . Etrafta uçuşup ağzınıza burnunuza giren tüylere bu sefer katlanmak istemedim ve buradan aldım.



Bu sefer daha rahat bir pantolon seçtim. Bu pantolonu yaklaşık 10 sene önce Amsterdamdan almıştım. 10 sene sonra halen içine girebilmenin vermiş olduğu mutluluğu yaşıyorum.



                Bu çantayı da  da ben dikmiştim. Nasıl zımbalamışsam artık gerçekten çok sağlam bir çanta oldu .



                                      Gri triko ise yine burada vardı. Onu da çok severek giyiyorum.




                                                        Siyah askılı zımbalı deri çanta- ben diktim
                                                                  Gri triko - ben diktim
                                                                Leopar kaban - sheinside


11 yorum:

  1. leopar size gerçekten çok yakışıyor .

    YanıtlaSil
  2. maaşallah yasemin; sana da herşey yakışıyor arkadaşım...

    YanıtlaSil
  3. Yasemin hayırlı olsun hepsi güzel ama Antalya da hava o kadar soğuk mu? biz burda ince bir montla işe geliyoruz iki üç gündür, bahar gibi hava var.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. antalyada da hava çok güzel ama dün biraz rüzgarlıydı biz deniz kenarında oturduğumuz için rüzgarı daha çok hissediyoruz

      Sil
  4. Cok yakismis iyi gunlerde giyin.ysemin hanim bende portfoy canta diktim ama fermuarin dibie makine yapmadigi icin dikissiz kaldi orasi eldemi dikicem veya bi formul varmi cantayi kapatinca en son nokta cok sinir oldum ya bi suru malz aldim bi yerde hata var neyse iyi dikimler takipteyim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sinir olmayın lütfen :) oraları bende makineden geçiremiyorum makinenizi çok zorlamayın bu sefer iğnenizi kırarsınız elinizle ince ince içten dikebilirsiniz .

      Sil
  5. :))) Çok teşekkür ederimmmmm :))))

    YanıtlaSil
  6. Tamam oyle yapicam zaten ilk cants oldugu icin kusurlar olcak tabi buyuk canta dikimlerinde de boylemi olcak dip kisimlari bu arada ben pelin ismim cikmiyo face den arkadasiz iyi geceler iyi dikisler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük küçük çanta farketmiyor Pelin hanım hepsi için geçerli . Ama iç astar ve kumaşınız çok inceyse o zaman köşeleri daha rahat dikersiniz.

      Sil
  7. cok güzelsiniz ve cokda şıksınız maşallah :) sizede güzel yakışmış:):):):)

    YanıtlaSil