7 Şubat 2014 Cuma

PEMBE ELBİSE VE AYNALI PORTFÖY

Hafta sonu özel bir davet için Naza   bu pembe elbiseyi diktim.Gideceğimiz yer son derece renkli bir yer olacağı için kızımda cıvıl cıvıl olsun istedim. Aynı kumaşı daha önce yine  burada  kullanmıştım.Modeli  siyah kadife jile  ile aynı.Kendime de son aldığım deri elbiseyle takım olacak bir deri portföy diktim.



Bu sefer  çanta üzerine daha farklı bir aksesuar seçtim. Metal kaplama, aynalı iri iri olan  düğmeleri yorgan iğnesiyle derinin üzerine diktim.Biraz zahmetli oldu ama yinede uğraştım. Aslında bunlar pek düğmede değil. Antalya da son keşfettiğim toptan satış yapan bir takı dükkanında aldım.Fiyatlar ne yazık ki İstanbuldaki dükkanlar kadar uygun değil :( 




Eşimle beraber gittiğimiz için alışverişi baya bir abarttım.Sanırım sevgililer günü için hediye hakkımı burada fazlasıyla doldurmuş oldum.
Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle :)


8 yorum:

  1. Elbise çok şirin olmuş, portföy çanta da çok hoş. Gittiğiniz dükkandaki taşlara ise bayıldım gerçekten çok çeşit varmış. Harika görünüyorlar, güzel günlerde kullanılsın:).

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullanın,ikiside çok şık olmuş. çanta dikmek zor iş galibaa öyle görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çanta gerçekten çok zahmetli görmüş olduğunuz o yorgan iğnesiyle elimi diktim yakında parmaksız kalıcam sanırım :)

      Sil
  3. yasemin hanım davettende fotoğraf paylaşın naz ı bu cicileri ile de görelim prenses e çok yakışacağına eminim aklıma geldi erkek çocuklar içinde kadife yelek pantolon ve papyon da olur böyle davet için ellerinize sağlık aldığınız malzemelerle mükemmel şeyler çıkacağına eminim sevgiler. Serap esgiyer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım çekebilirim Serap hanım Naza dışarıda hele kalabalık mekanlarda poz verdirmek çok zor binbir rica tehditlerle çekiyorum inanın :)))

      Sil
  4. bu güzellik,bu muntazam dikişler,bu güler yüz......VAR MI Bİ SIRRI?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa çok teşekkür ederim , dikiş aşkı desek :))

      Sil