10 Haziran 2014 Salı

İspanyol Kollu Puantiye VE Heyecanlı Hafta


Bu hafta benim için hem mutlu hemde çok heyecanlı geçiyor diyebilirim . En önemlisi çok güzel bir dergide tam sayfa tanıtım yazım yayınlandı , ben haberi daha küçük beklerken yazım tam sayfa çıkmış .Creazion dikiş
 dergisi editörü son  sayısının perşembeye kadar çıkacağını söyledi .Uzman tv videolarım sabah akşam internette olacakmış onları gerçekten çok merak ediyorum.En önemlisi pazar günü  yani 15  haziran doğum günüm 32 yaşıma giriyorum :)  Hem kumaşmanyadan hem annemden kocaman paketler hazırlanmış bile , asıl bomba sanırım eşimden , kaç gündür fısır fısır hallerde :)


Bu puantiyeli yumuşacık likralı tül kumaşı  geçtiğimiz aylarda ucuz bursa kumaş pazarından çok komik bir fiyata almıştım. Kollarını düşük kol  , kol ağzını  ise  aynı  buradaki gibi geniş yani ispanyol kol olarak biçtim. Kumaş o kadar hafif ki yazın bile içine ince bir penye ile rahatlıkla giyilebilir. Yaka , etek ucu ve kol ağzını ise en pratiğinden  sadece içine kıvırıp diktim. Sonbahara doğru bu modelin kesinlikle farklı renklerini kol ağzını daha da geniş olarak dikmek istiyorum.




SEVGİLER :)



11 yorum:

  1. BENDE HEYECANLANDIM ŞİMDİ :))
    YENİ YAŞINIZ HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN :))
    SEVGİLER :))

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle yeni yasin yeni mutluluklar getirsin, hersey gonlunce olsun. Videolari sabirsizlikla bekliyorum, blog arkadaslarimizdan boyle yeni ve heyecanli haberler almak benide heyecanlandiriyor. Dergiyi kardesime siparis vermem lazim, yoksa sahip olma sansim yok burada:)) Ayyyyy ne kadar guzel, hadi bakalim esindende kocaman bir supriz gelirde mutluluklarin katlanir insallah. Gozlerindeki o cocuksu isiltiyi goruruz fotograflarinda:))

    YanıtlaSil
  3. Çok şık bir tasarım.ellerine sağlık canım:)

    YanıtlaSil
  4. dergi kapağından fırlamış gibisin inan enerjin , pozitivliğin taaa burdan hissediliyor , nice yaşlara, nice başarılara :)

    YanıtlaSil
  5. Yeni yaşınızdaa çok daha başarılara imza atarsınız umarım. Ne dikseniz yakıştırıyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  6. Şimdiden doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle güzel bir hayat geçirmeni dilerim.Bluzda çok güzel olmuş ellerine sağlık.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. pembe kreasyon , Nihal ve Havva hanım çok teşekkür ederim

      sevgiler :)

      Sil